Fórum szabályok
Kéregetés TILOS!Használd a megfelelő topicot!
Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#1

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.03.30. 20:41

Nos, kezdjük ott, hogy bennem az üggyel kapcsolatban semmilyen harag érzése nincs, inkább csak nevetek az egészen, kicsit szánakozva a Torrentek.info tulajának kicsinyességén és "féltékenykedésén"(?) :D

torrentek-info.png
TORRENTEK.ORG oldal logóképe
torrentek-info.png (98.58 KiB) Megtekintve 286 alkalommal

A dolog ott kezdődött -legalábbis nálam- hogy ide jött egy tag Okoskaa néven, majd felháborodva linkelgetni kezdte oldalainak linkjét, mert mi azt forrásként mertük használni néhány bekommentelt hír esetén. Én rendes voltam vele, had linkelje az oldalát, ha már fontos neki, hogy innen is kapjon linkeket. Elnéztem a dolgot.
Aztán Laci86 fórumtársunk tájékoztatott, hogy oldalukon megjelent a TORRENT FANOK-at lejáratni kívánó cikk jókora ferdítésekkel tele, ahol többek között pénzsóvár, nyerészkedő idiótáknak nevezték a TORRENT FAN működtetőit, a cikket teleszórva mindenféle légből kapott konteókkal, miszerint mi magunk vagyunk az nCore Hungary és hogy mi állunk egy csomó felhasználó törvénytelen lehúzása mögött.
Nem nagyon értem, hogy ha a mi oldalunk egy "koszfészek" a szemében, miért innen akar magának látogatókat szerezni? Ha az oldalunk a szerinte nyolc évig "hibernált állapot"-ban volt és senki nem látogatta, akkor nem értem, miért innen akar linkeket magának, hisz ha az oldalunk olyan megbízhatatlan átverő lehúzó oldal, akkor azzal csak az ő oldalait rontja, ha innen vannak linkjei. Érdekes kettősség, de mindegy.

Ebben a topicban már reagáltam a hazugság cikk néhány momentumára, de most szeretném összefoglalni a dolgot egy írásban, egyrészt azért, hogy ez egyben legyen egy hivatalos válasz is, másrészt hogy összefoglalt állapotban legyen látható az álláspontunk, ne itt ott kommentekből kelljen kibogarászni a felhasználóknak a lényeget. Így itt és most tételesen válaszolni fogok a Torrerntek.info-n megjelent cikk azon állításaira, amik véleményem szerint nem igazak, bár nagyon magyarázkodásnak szükségességét a részemről nem érzem.

1.Igen volt kapcsolatunk az nCore Hungary nevű taggal, akiről a mai napig nem tudjuk polgári kilétét. Ő meghívókat árusíthatott az oldalon cserébe támogatta anyagilag a fórum működését. Adminisztrtátor nem volt az oldalon, csak látszólagosan. Ez azt jelenti, hogy csak is az ő topicjában volt lehetősége moderálni a hozzászólásokat, de a rendszerhez soha nem kapott teljes hozzáférést így a tagok emailcímét sem szerezhette meg.
Átvágva nem volt senki, tehát aki vásárolt, az kapott is meghívót. Senki nem lett megkárosítva. Igen trollok voltak, akiket némítani kellett, mert babrálta a csőrüket a dolog, és ezek a trollok nem azért trollkodtak, mert meg lettek volna károsítva, hanem mert az ő bizniszeiket nem engedtük az oldalra és nem is támogatták egy centtel sem az oldalt. Szóval hozzám egyetlen PM sem érkezett azzal a felkiáltással, hogy át lett verve az nCore Hungary részéről, csak az ostoba trollkodások mentek, amikkel nem lehet mit kezdeni többet, minthogy megy a bárányok közé hallgatni.
Az nCore Hungary-val azóta minden kapcsolat megszűnt, tehát jelenleg semmi közünk nincs hozzájuk.
Az oldal tulaja Downlinkz, az adminisztrátor pedig én FeelGoodInc néven vagyunk jelen.

2. Mi nem küldtünk sohasem kéretlen leveleket, spameket, ahogy a Torrentek.info állítja. Mi csak a fórum felhasználóinak küldtünk levelet, akik a regisztrációjukkal elfogadták, hogy hírlevelet kaphatnak, amiről lehetőségük van leiratkozni. Ez most is így van. Ha rákattintasz a regisztráció linkre láthatod, hogy annak tudatában regisztrálsz, hogy levelet kaphatsz az oldaltól. Az hogy más forrásokból kaptatok ilyen jellegű spamet az nem a mi oldalunk sara. Nem a mi szerverünkről kerültek ki ilyen típusú levelek.

3.
...a Torrent Fanok mély álomba merültek, mondhatni egy bukott projekt emlékművévé váltak
Nem tudom milyen bukott projetről beszél, mint írtam, mi nem vagyunk egyenlők az Ncore Hungarival, nekünk nem bukott meg semmilyen projektünk és a fórum is ment tovább a maga útján az Ncore Hungary nélkül is. Nem hiszem, hogy 60-ezer ember idő közbeni regisztrációja és 6 ezer Facebookos követő egy bukott projektet követne.

4,
Lopjuk el a másét, költsük át, és még véletlenül se hivatkozzunk a forrásra
A hírportálok világában gyakori jelenség, hogy néhol oldalak információkat gyűjtenek az interneten a hírekhez, itt sem véltem felfedezni olyasmit, hogy a cikkek végén egy halom link halmaz állna (a Wikipédián kívül) abban az esetben, ha a cikk saját megfogalmazásukban több forrásra is támaszkodik és nem egy copy+paste cikk. De természetesen miután kérte, hogy legyen egy link az ő hasonló témájú híreire is én puszta jófejségből mondtam rá az áment. Az olvasott lenéző cikkük után persze nem értem az egészet. Ha én lenézek valakit, akkor nem várom el hogy linkelgesse az oldalam, sem elvből, sem haszonból.
Ami meg a lopást illeti, meglehet nézni, hogy az ő oldalukon mennyi tartalom scriptből van behúzva az copy+pate módon. Na a TORRENT FANOK oldalán ilyen nincs és nem is lesz, egyrészt mert meglehet nézni, hogy az ő oldalukon mekkora az érdeklődés az ilyen jellegű tartalmakra (gyakorlatilag 0) másrészt a Google pozíciókra sincs semmi hatással, csakis a saját szavakkal megfogalmazott cikkek érnek valamit ezügyben, az mindegy hogy forrásból táplálkozik e vagy sem.
És akkor kapom a hírt, hogy az ő oldaluk egy lopott adatbázisból lett felépítve. Vajon honnan és kitől lopták? GDPR kompatibilis ez? Mert egészen a felhasználói adatokkal való visszaélésnek tűnik ez nekem, kíváncsian várom a további információkat az oldalról ez ügyben. :)
Ha ez mind igaz, akkor mi a TORRENT FANOK akár még büszkék is lehetünk, hogy egy user adatait sem lopták el még az oldalról, sőt a biztonságra törekedve nemrég vezettük be a HTTPS-t, ami titkosítottan továbbítja felénk bejelentkezési és regisztrációs adataitokat, amit így harmadik fél nem tulajdoníthat el.

5. Ingyenes PhpBB vagy WordPress. Ez Downlinkz kezdeti (alfa) stádiumban lévő projektje, nem az enyém, de erről is had mondjak néhány szót.
Downlinkz szívesen segít személyeknek, cégeknek ingyenes fórum és blogrendszereket telepíteni, ahogy nekem is segít a fórum programozási műveleteiben. Nem mindenkinek van ideje és energiája support fórumokat bújni, hogy saját hasznot termelő weboldala legyen, inkább szakember segítségét kérik. És igen ezért emberek fizetnek, vagy reklám felületet biztosítanak a programozónak vagy a sima hagyományos módon. Persze a Torrentek.info-nak ez is csak lehúzás, mert a PHPBB-t és a Wordpresst bárki letöltheti és telepítheti, nehogy már valaki szakembert hívjon. Akkor elmondom neked kedves Torrentek.info, hogy CD-t írni és Windowst telepíteni is ingyenes és mindenki megteheti magának is, de képzeld hogy egy halom ember fizet érte :D Na most mond meg. Ők is mind le vannak húzva? :o Nem b+, nincsenek lehúzva. Egyszerűen nem értik, nem érdekli őket vagy nincs idejük, nincs kedvük maguktól megcsinálni, de van pénzük. Van kereslet, van kínálat. Ennyi.
Akkor ott vannak a sokszázezres Wordpress tanfolyamok. A neten pedig a sok ingyenes netes segítség és help fórum. Valaki mégis fizet érte, hogy szakembertől tanulhassa meg a weboldalkészítés módszereit. Ők is mind biztos le vannak húzva a Torrentek.info szerint.
Ok kedves Torrentek.info, ha ti ennyire ráértek és egy Terézanya veszett el bennetek, akkor menjetek és ingyenesen segítsétek az usereket és programozzatok egyedi kódokat hozzá meg amit akartok, szerintem Downlinkz üzletét nem rontjátok vele.

6. Rendeben, aki attól fél hogy a TORRENT FANOK bárkit is lehúz, átver az használja csak nyugodtan az általatok leírt (mégcsak véletlenül sem linkelt)
Torrent – Empire: https://torrent-empire.me/index.php
Meghívóvadász: http://www.meghivovadasz.hu/
Torrentek.info Fórum: https://torrentek.info/forum/
Torrentek.info Megrívócsere sarok: https://torrentek.info/torrent-meghivo-csere
Torrentek.info TorrentBlog: https://torrentek.info/torrentblog
oldalakat. Mi veletek ellentétben nem félünk a konkurenciáról, nem fogunk átjárni belinkelgetni a fórumjaitokba linkjeinket mert mi erre nem vagyunk rászorulva :) Féltitek a pozíciótokat a neten, ennyi. Én ezt megértem. Ebből is látható, hogy valamit jól csinálun k, ha már ennyi irigyünk ia van. :mrgreen:
Aztán a mi oldalunk kihalt és hibernált? Meg lehet nézni a linkelt oldalakat. Hát azok sem jobban felkapottak mint a TORRENT FAN. :)

És akkor még reakció pár a cikk alatt található kommentre....
Vasek szerint:
2019-03-15 - 15:14
Hát elég gyalázatos ahogy kinéznek ezek a fanok. Nem hiszem hogy meggazdagszik a csávó
Ha nem teszik ne nézd. Akkor használd a Torrentek.infot- ami hű de szuperül néz ki..., Ja nem. Csupa szétesett oldal, még mobilra sincsenek rendesen optimalizálva, a TORRENT FANOK 100%-osan használható mobil eszközzel is :) Nincs semmilyen giccs meg átláthatatlan káoszrendszer és sehová sem vezető linkek halmaza.
“A Netmozi Zsozso nevű tulaja”
Ezt meg hol olvasta ez a szerencsétlen? 😀
Mivel több forrásban is utánanéztem, ezért úgy jött le, de mikor szóltak, ezt a hibát javítottam.
A támogatás azért ott virít nála minden posztban.
Nem Terézanyák vagyunk, az oldalnak működési költségei vannak, amit szeretnénk kitermelni, de ha ez nem jön össze, hát akkor támogatjuk az oldalt a saját zsetonunkból. Nem ebből próbálunk meggazdagodni, mint ahogy egyesek tudni vélik, ebből nem is lehet, de örülnénk ha egy kis bevétel is származna a TORRENT TÁRSADALOM-nak végzett munkánk gyümölcseként.
az oldalon csak a tulaj irkál.
Ezen próbálunk változtatni de ehhez először is meg kell hozni a kommentelők kedvét nem elvenni.
Azé ez is megérne egy misét srácok: http://www.torrentinvites.me/
Még a tulaj neve is lopott. 😀 Na meg nem kevés pén-zért árul meghívókat
Hát tegye. Az ő dolga, én nem ítélem el.
Vannak jó phpbb stílusok, de ez eléggé - Moderált szó - a szememet. 😀
Hát akkor nézd a Torrentek.info-t :D Csodálom hogy azon semmi kinézeti kivetnivalót nem találsz :lol:
Tényleg volt olyan az Ncorenál, hogy az adminoktól lehetett meghívót igényelni. Nem a Torrentfan adminjaitól, hanem az ncore.cc adminjaitól. A torrentfanon lévő hozzászólás is erről szól, nem arról, hogy ők adnák ezeket a meghívókat.
Pontosan erről szólt a cikk, nem arról hogy mi adnánk meghívókat az Ncore engedélyével. Az már a torrentek.info ferdítése. Persze hogy tudjuk jól, hogy az Ncore-t zavarja ha üzletelnek a meghívóival, de mindenféle csere oldal is zavarja. Elárulom a torrentek.info is :)
Köszönjük a listát! Ez tényleg nagyon király oldal: https://torrentek.info/forum/
Azta de tényleg :D Azon sem csodálkoznék, ha ezt maga a tulaj írta volna. :lol:

Az oldal támogatottságának mértéke: 49%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#2

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.03.30. 22:30

Ilyen és ehhez hasonló hírgyüjtő robotokkal van telepakolva az oldal, természetesen forrás megjelölés sehol, persze ők fel vannak háborodva, ha mi írunk egy cikket az ő anyagukat IS használva. Ezt hívják úgy, hogy kettősmérce.

Okoskaa
Felhasználó
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.25. 12:26

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#3

Hozzászólás Szerző: Okoskaa » 2019.04.07. 21:07

Üdv. No. Kezdjük ott, hogy a cikket a torrentek.org írta meg nem pedig a torrentek.info. :) De hogy ezt tudja valaki ahhoz ismerni kellene a számok varázslatos világát. A dátum nem véletlen kerül ám a témák mellé. :) A torrentek.info csupán átveszi az org cikkeit.

De a tények eddig se voltak szempontok az ilyen irományoknál, így nem lep meg, hogy most is csak a ferdítés megy.

De valóban lényegtelen az, hogy ki és mit írt, ez valóban nem fontos, hiszen csak az egész irományt teszi hiteltelenné. LOL Gondoljunk csak bele, miről is szól a hír? Arról, hogy a torrentek.info így meg úgy. :) De igaz ami igaz a torrentek.info nevével mindent el lehet adni. :)

Ha majd az adminon meg a google botokon kívül más is lesz itt, akkor majd be lehet dobni a féltékenység jelzőt. Akkor majd talán remegünk a témában betöltött első helyünkért. (Bár ezt is nehezen hiszem, hiszen a minőség még mindig a mi javunkra billenti a mérleget.) De addig én nem tudom mire lenne itt irigy bárki is.

De már megszoktam, hogy minden ingyenélő oldal a mi hírünkből, munkánkból él. Ha pedig szólni merünk, még ők vannak megsértődve. Még ők állítanak be minket tolvajnak. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az előzményeket meg már több ízben megosztottam. :) Mikor felhívták a figyelmünket a visszaélésekre, egyből írtunk a kapcsolat menü pontba.

Nem írtuk hogy irgum-burgum, csupán arra kértük őket, hogy tegyék ki a linket, vagy is a forrást. :) Ezt az index-től kezdve az összes valamire való hírportál elvárja.

Pár példa:

https://index.hu/copyright/
https://hvg.hu/egyeb/impresszum

Szóval ez csak a fanoknak újdonság. :) Másnak szólni sem kell. Hiszen mindenkinek alap. Közben aztán kiderültek a sötét dolgaik. Meghívók árusítása amik csupán néhány pontba kerülnek.. (közben a szabályzat tiltja, de ugye nem az adminoknak XD ) Reklámért cserébe felraknak olyan oldalakat, amiket egy ötéves is képes kezelni stb. Itt meg most segítségként van beállítva.

Tudjátok a segítség az amiért cserébe nem vártok semmit. Itt nagyon alap dolgok hiányoznak.

Semmit sem találtunk ki, minden igazolva van, el lehet olvasni. :) Nincs ebben semmi meglepetés. Akik egyszer loptak, újra megteszik:

https://www.torrentek.org/2019/03/15/el ... gary-utan/

Hiszen itt lényegében nem történik más mint hogy a kedves admin járja a netet, mindent össze szed amin mások rengeteget dolgoztak, és a saját szavaival újra leírja. Persze több ízben értelmezni sem tudja, így oltári marhaságok születnek mint például hogy a ganxta7 admin, zsozso meg tulaj. :D (ez azóta is a kedvencünk) Mivel nem ért hozzá, ezek a dolgok fel sem tűnnek neki.

Nincs szükség linkekre üres oldalaktól. :) Itt arról van szó, amiről már több ízben szó esett. Ellopjátok mások munkáját, egyéb oldalakon élősködtök, és még annyi sincs bennetek, hogy egy linket kirakjatok. Sőt, mikor szembesítve vagytok meg még tagadtok, hazudtok.

Olyan magyarázatokkal megspékelve, hogy ti pont azt a wiki bejegyzést olvastátok mint mi, és tök ugyan olyan formában írtátok le ugyan azt mint mi. :D Ennél nem sok szánalmasabb dolog van. A többire nincs mit mondani. Aki nem bűnös az nem is magyarázkodik. Főleg nem áll neki a felhasználók kommentjeire reagálni. :DDDDDDDDDDDD

Az is látható, hogy a zöld figurán kívül, aki adminnak nevezi magát senki sem aktív itt. Mindent bevet, hogy valami kis életet hozzon ide, de mint a mellékelt ábra mutatja, ez nem nagyon sikerül, hiszen csupán magával beszélget.. Saját maga után irkál, saját maga az ő teszt embere akikkel kamu nc oldalakra regel. :D Majd a saját fb oldalán tarhál meghívókért. LOL

Sőt itt még a támogatás ábra is kamu: https://moduls.downlinkz.com/pixiabase/ ... s-mero.png

Majd akkor lesz több támogatás, ha még egy csíkot szerkeszt rá. :D Ennyi volna az itteni tudás, és lényegében ez is egy újabb megtévesztés. Azt kívánják vele sugallni, hogy mennyien támogatják az oldalt. De amíg a google bot nem tanul meg utalni, itt lé nem lesz. Szóval ha valaki le akarna járatni benneteket, ahhoz nincs szüksége segítségre. Megoldjátok ti azt saját magatok is.


Kettős mérce.

Az Rss robot valóban hoz híreket más oldalakról, de ezek torrent oldalakról kimásolt hírek, nem a site saját terméke. Az érintett oldal szintén több ízben tett közzé tőlünk híreket. A magyar torrent oldalakról szóló híreket pedig a torrentek.infóról másolják át, engedéllyel. :) Az illető évek óta tag nálunk. :)

Szóval ha legközelebb írásra adod a fejed, azt olyan témában tedd amiről tudsz is valamit. :D De hogy az nem a torrent és a hírek világa azt több ízben bebizonyítottad. De az sem lep meg, hogy az oldal vezetése nem tudja mi a különbség egy kimásolt hír, vagy egy forrásokon alapuló saját munka között. Szóval ez a mérce inkább a tudatlanságot méri LOL

Abban viszont biztos vagyok, hogy már bújja a könyveket, hogyan lehet rss botot belőni. :DDDDDDDDDDDDDDDD

Már mindenki tudja, hogy itt nincs saját tartalom. Aki pedig semmi újat nem tud felmutatni, aki csak másokat majmol, az mindig csak a sor végén kulloghat.

Torrentek.info

Nem tudom mi lopott rajta. :D De azt igen, hogy több saját fejlesztéssel is rendelkezik. Ez az oldal jelenleg eggyel sem büszkélkedhet. Felpakolnak pár modult, olyan szavakat használnak mint a programozózás. :D De én nem tudom mit kell itt programozni. A painttal még egy csíkot szerkeszteni a támogatás című képre?

Köszönöm a kiselőadást a keresőoptimizálásról, de ha a torrentek.info közzé tesz egy cikket, az hamar a google első oldalán találja magát, így nem hiszem h segítségre szorulnánk:

Kép

LoL! Pedig át sem írtuk az org cikkét. Az első tízben így is biztos bent lesz az orgot is megelőzve :D Átírhatod a cikkeinket, hidd el semmire se mész vele. Max lesz még 30 ilyen iromány az ügyleteitekről. :) Amik szintén elő kelő helyen állnak majd közvetlen az oldalatok alatt, fölött LOL

Nem ez a bittorrent fénykora, de itt azért még mindig több a csere mint nálatok: https://torrentek.info/torrent-meghivo-csere

Hatvanezer tag? A lónak a micsodáját. :D Ha törölnétek az inaktív felhasználókat ahogy azt írjátok is, akkor egy darab tagotok nem lenne. :D De dísznek kiválóak. xD

Hatezer követő? LOL Akkor szólj ha legalább a tízezret eléred. De még akkor se leszel sehol sem hozzánk képest. Minket ugyanis több mint 40 ezer ember követ. LOL

https://www.facebook.com/Torrentekinfo

Majd ha a számok mellettetek lesznek.. Majd ha mi majmolunk benneteket.. Akkor mondhatjátok, hogy irigyek vagyunk. :D De amíg ez fordítva van, addig csak a legostobább ember veszi be ezt a mesét xd

Mi olyanok vagyunk a fórumok világában mint a torrent oldalaknál az nCore! :D Nekünk nincs szükségünk reklámra. De piócákra sincs szükség, amik a mi hátunkon akarnak felkapaszkodni.


Kedves FeelGoodInc

Ha nem te vagy a tulaj nincs miért perelned. :D De állunk elébe. Ha nem jön megkeresés, az egyenlő lesz a beismeréssel. Ugyanis itt lehet picsogni, de a bíró bácsi - néni előtt már ez a műsor nem fog működni, de ezt jól tudod te is.

Ja és gondolom minden fillér után amit begyűjtött az oldal az évek során megtörtént az adózás. LOL Szóval csak ésszel játszadozzunk. Mert a szerzői jogok megsértése mellé, még a nav is bekopogtathat. :)

Az üzletedet pedig senki nem fogja elrontani. Ha lesz 1-2 balfék aki mégis bedől én a tearézanya át fogom vállalni ingyér. Cd-t is írnék, de szerintem ilyet rajtad kívül már más nem csinál xd

Ha pedig a többi oldal egy rakás sz.ar, akkor kéretik többet nem azokról másolgatni. :)

Ha majd egyszer az életben saját erőből összehoztok valamit, akkor majd megértitek, hogy mi itt a probléma. Addig csak ringassátok magatokat abban a hitben, hogy irigykedünk az ingyenes oldalatokra. LOL

Végezetül annyit írnék, hogy bennem sincsen harag. Kivétel nélkül minden nagyobb oldallal van kapcsolatunk, legyen az torrent, vagy fórum oldal. Igen kedves laci, még az empire tulajok is fent vannak nekem skypon. :) Szóval ne is próbáld belekeverni őket. Béke van. :)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Okoskaa 2019.04.08. 16:25-kor.

Okoskaa
Felhasználó
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.25. 12:26

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#4

Hozzászólás Szerző: Okoskaa » 2019.04.08. 12:49

Ha már itt szokás több bejegyzést írni egymás után, akkor én is őrizném a hagyományokat. Ha nem igaz, hogy eddig mély álomban pihent az oldal, akkor a kedves admin nem írna olyanokat, hogy linket akarunk tőlünk, hiszen a tagok már évekkel ez előtt linkelgették itt a torrentek.info-t. :D

search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... o&start=60

Csupán 50-60 bejegyzésben szerepel LOL A legrégebbi még 2011-ből. :D Van amit maga személyessen a Laci86 nevezetű moderátor tett közzé LOL

Persze el lehet tüntetni mint a többi bizonyítékot, de felesleges, minden mentésre került. Szóval milyen link kell nekünk? Egy hatvanegyedik? LOL

Mi a lopott és átírt cikkeink alá helyeztük a linket, amit forrásnak neveznek. Ugyanis a megkeresésünkre nem reagáltak. Azt sem árt megjegyezni, hogy nem csupán az infó meg az org lett linkelve:

2019-legnepszer-bb-torrentoldalai-t17188.html#p69067

https://hu.vpnmentor.com/blog/10-legjob ... oldal-ban/

Ehhez az oldalhoz kvázi semmi közünk, de ismertük a cikket, egyből tudtuk honnan az "ihlet"

Mellesleg az említett oldal is elvárja, hogy meg legyen említve a forrás. :)

Ha kell felkutatjuk az összes egyéb bejegyzés forrását, de talán egyszerübb lenne, ha maga az elkövető tenné közzé xd

De mint a mellékelt ábra mutatja, még mindig nem világos a probléma. Csupán ezért születhetnek olyan kijelentések mint az irigység, meg a linkmánia. :D

De egyszer van gyereknap ezért segítek. Ha nem álmában mászkál fel az illető más oldalakra tartalomért, akkor bizony ő maga is tisztában van a saját tevékenységével.

Ha mégis, akkor jóval mélyebbről kell indulunk. De én szeretem mindenkiről a legjobbat feltételezni, szóval maradjunk csak annál, hogy tud róla.

Tehát mikor az említett személy meglátogat egy oldalt, és heves olvasásba kezd, akkor mielőtt bezárja az oldalt, a böngésző címsorából ki kellene másolni a linket. Ezt nevezzük forrásnak, mert ez fog az adott tartalomra mutatni. Ha több mindent olvasott össze az illető, akkor több linket kell elhelyeznie. Akkor nem támad az a téveszméje, hogy bizony ez az ő munkája. Elhiszem, hogy ez az újdonság erejével hat, de erre vannak bizonyos fokú törvények.

Én itt még egyetlen egy cikk alatt nem találtam forrást. :D A torrentek.info is használ egyéb oldalakat forrásként, de érdekes meg van említve:

https://torrentek.info/lebukott-hackera ... rendszeren

Bizony, mi előre egyeztetünk az adott portálokkal és megkérdezzük milyen formában használhatjuk fel az értesüléseiket. Ezt is kéretik beleégetni a kettős mérce című eposzba. :D

Ha ez több ízben el van múlasztva, akkor nem azzal a papírral fognak titeket megkeresni amely mind ezt igazolja. Végzés arról érkezhet, hogy bizony már folyamatban van az adott ügy. Akkor meg már hiába törölgettek, szerkesztgettek.

Mi például igazolni tudjuk, hogy meglettetek keresve a kapcsolat menüpontban és hogy nem tettetek eleget azoknak a hatályos törvényeknek, melyek alól még a torrent fan sem kivétel. Legyen ez bármilyen meglepő.

De vannak bizonyos fokozatok. Nem mindjárt a bíróságra rohangál az ember. :D De természetesen ezt is ki lehet provokálni az emberből. De ha ez megtörténik, az egy olyan közös ügyecske lesz, melyben minden megkárosított weboldal érintve lesz. Mert elő ásunk minden oldalt amelynek az infói, munkái valaha érintve lett. :) Mert amíg itt csak olvasás és mesedélután megy, addig nálunk a valódi nyomozgatás. :D

Lenézés? LOL! Írjatok cikket a miénkből, hol érdekel, de legyen ott a forrás. :D Ne a hazudozás meg a magyarázkodás menjen. Ha erre nem vagytok képesek, akkor egy olyan szűk táborba kerültök, amelyre valóban csak lesajnálkozva lehet tekinteni.

Szerintem éveken át rátok se baxott senki se. Biztos csak a véletlen műve, hogy pont akkor kerültök terítékre, mikor a cikkeinket ellopjátok, átírjátok bármiféle előzetes egyztetés nélkül. Nyilván nem ez a probléma, hanem az, hogy amíg mi a 100 ezres vb-én nyomjuk, addig ti meg az ingyenes phpbb-én. Nyilván ezt irigyeltük el tőletek. :D Jézus mária, ne legyünk már gyerekek.

Lejáratás?

Hát figyeljetek. Ha valaki alap dolgokkal nincs tisztában az saját magát járatja le.
Attól, hogy nem születik minden ballépésetekről cikk, még nem jelenti azt, hogy mindent jól csináltok. Néhány össze lett gyűjtve egy szép kis csokorba. Nem tagadni, meg magyarázkodni kell, hanem építkezni belőle. De ezzel se foglalkozott volna senki sem, ha ti nem jöttök hozzánk a tartalomért.

Itt most lényegében a torrentek.info-t akarták lejáratni. De csak akarták, mert mint kiderült a tagjaik, a staff tagjaik több ízben ajánlották az oldalt. :D Akkor hogy is van ez? Kinek kell hinni? A torrent fan tagjainak, vagy az adminnak? Aki mellesleg maga is hozzánk jár ha infó kell. XD De ha ez kiderül, minket állít be a fekete báránynak. :D

Egyedül azok emeltek kifogást, akik sértve érzik magukat. Akiről már több ízben is bebizonyosodott, hogy a szavahihetőségük hagy némi kívánni valót maga után. Szóval lehet minket tolvajozni stb, meg ami még eszetekbe jut, de mindenki tudni fogja azt, hogy kimondja, és hogy mi is vele a célja. LOL

Ha akarjátok én magam írom meg a legnépszerübb téveszméket a torrentek.info-ról, aztán olyan cikket rittyentetek belőle amilyet csak akartok. Már alig várom. :D De azt ne feledjétek, hogy nálunk valódi cikkírok dolgoznak, és nem a Petrocelli az ügyédünk. :D

Optimizálás!

Valóban nem a torrentek.info a világ legoptimizáltabb oldala, de a kedves fanoknál még mindig jobb.

Nézünk csak egy friss elemzést a torrentek.info-ról és a torrent fanokról.

Torrent fan mobil

Kép

Torrentek.info mobil:

Kép

Torrent fan asztali nézet:

Kép

Torrentek.info asztali nézet:

Kép

Lol! Kicsit sok a piros szám. :D Hát izé, azért a torrentek.info átlagban megugorja a 90 százalékot. :D És bizony gyorsabb mint a torrent fan. :) Tudjátok nem elég ám egy olyan kinézetet keresni majd letölteni, ami mobilra is jó. :D Ettől még ne várjatok kitüntetést. Láthatjátok hányan gratuláltak nektek az fb-én :DDDDDDDDDDD

Nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni, de talán a legfontosabb az, hogy ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. :D Én személy szerint tudom használni mobilról az infót. :D Ahogy elnézem a google is. :D Ha ti nem, a probléma nálatok van. :D

De várom a hasonló észrevételeket. :D De annyi bizonyos, hogy nálatok a hit fontosabb mint a tények. :D

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#5

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 20:35

Na ez egy év, mire végig olvasom ezt a kisregényt, ma már nincs erre időm, majrd részletekben válaszolok :D

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#6

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 20:43

Ha törölnétek az inaktív felhasználókat ahogy azt írjátok is, akkor egy darab tagotok nem lenne.
Van azért, mégha nem is irogatnak, sokan aktívak és lépnek be :)

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#7

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 20:45

Ha már itt szokás több bejegyzést írni egymás után, akkor én is őrizném a hagyományokat.
Itt nem porobléma. A fórum teljesen átlátható így is.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#8

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 20:54

Ha nem igaz, hogy eddig mély álomban pihent az oldal, akkor a kedves admin nem írna olyanokat, hogy linket akarunk tőlünk, hiszen a tagok már évekkel ez előtt linkelgették itt a torrentek.info-t. :D

Csupán 50-60 bejegyzésben szerepel LOL A legrégebbi még 2011-ből. :D Van amit maga személyessen a Laci86 nevezetű moderátor tett közzé LOL
Az oldal végig kint volt a neten, az egy dolog, hogy én magam nem foglalkoztam vele, Downlinkz, pedig már jóval előttem kiszált belőle, le is akarta törölni, én mentettem meg azzal, hogy áltam az üzemelési költségeit. Szóval az oldal nem volt mély álomban, én sem, csak nem foglalkoztam vele. De most úgy döntöttem, hogy próbálkozok vele ismét, hogy fellendüljön valamit, de ha nem, akkor nem érdekli az embereket, így járt :D

Önismétlés megint, mint írtam, nekem soha nem volt gond, hogy linkelve volt az oldalatok, ha Laci kirakta, az az ő dolga, tulajdonképpen ők a renddfentartók vitték az oldalt, mert én tényleg csak havonta egyszer kétszer néztem fel ide. Ez előfordulhat a jövőben is, ha úgyhozza az élet, hogy másra kell koncentrálnom.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#9

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 20:57

Abban viszont biztos vagyok, hogy már bújja a könyveket, hogyan lehet rss botot belőni. :DDDDDDDDDDDDDDDD
Biztos, hogy nem, ha akarnék ilyesmit már megkértem volna a Downlinkzet, de ilyennek semmi értelmét nem látom, csak feleslegesen moslékolja össze az adatbázist.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#10

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:02

Sőt itt még a támogatás ábra is kamu: https://moduls.downlinkz.com/pixiabase/ ... s-mero.png
Nem tudom milyen kamuról beszélsz. Egyrészt már nem is azt használjuk, másrészt, ez a mérő most is kézzel van állítva, mivel nincs olyan lehetőségünk, hogy realtime kövessük a támogatásokat, amik szerencsére voltak , de sajnos nem fedezték az üzemelési költségeket az évben.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#11

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:05

Ha nem te vagy a tulaj nincs miért perelned. :D De állunk elébe. Ha nem jön megkeresés, az egyenlő lesz a beismeréssel. Ugyanis itt lehet picsogni, de a bíró bácsi - néni előtt már ez a műsor nem fog működni, de ezt jól tudod te is.

Ja és gondolom minden fillér után amit begyűjtött az oldal az évek során megtörtént az adózás. LOL Szóval csak ésszel játszadozzunk. Mert a szerzői jogok megsértése mellé, még a nav is bekopogtathat. :)
Jajj, jobb dolgom is van annál, mint hogy veletek pereskedjek :D Az adóhivataltól pedig nem félek :D

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#12

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:11

Hatezer követő? LOL Akkor szólj ha legalább a tízezret eléred.
Ok majd, te leszel az első, akinek szólok :lol: :lol: :lol:

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#13

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:24

Ehhez az oldalhoz kvázi semmi közünk, de ismertük a cikket, egyből tudtuk honnan az "ihlet"

Mellesleg az említett oldal is elvárja, hogy meg legyen említve a forrás. :)
Meg lett említve, ha elkerülte volna a figyelmed, bemásolom, hogy kezdődött a hír:
A VPNmentor összeállította a legnépszerűbb torrrent siteok listáját,
Akkor most, miről is beszélünk?

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#14

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:32

De vannak bizonyos fokozatok. Nem mindjárt a bíróságra rohangál az ember. :D De természetesen ezt is ki lehet provokálni az emberből. De ha ez megtörténik, az egy olyan közös ügyecske lesz, melyben minden megkárosított weboldal érintve lesz. Mert elő ásunk minden oldalt amelynek az infói, munkái valaha érintve lett. :) Mert amíg itt csak olvasás és mesedélután megy, addig nálunk a valódi nyomozgatás. :D
Hát hajrá, nyomozgassatok. Ilyenkor csak nézek, hogy atya ég, de sivár az életetek, biztos másról sem szól :D
Meg, mi az hogy nem tettünk eleget? :lol: Másról sem szól ez a kib_szott fórum mostanában, mint a torrentek.info linkelgetéséről :lol:

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#15

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 21:43

amíg mi a 100 ezres vb-én nyomjuk, addig ti meg az ingyenes phpbb-én. Nyilván ezt irigyeltük el tőletek. :D Jézus mária, ne legyünk már gyerekek.
100 ezret kiadtatok ezért a.......... Na aztán még mi vagyunk a lehúzósak. Elárulom, hogy titeket is jól lehúztak százezerrel :D A Phpbb ingyenesen tud annyit mint az a tré Vbulletin :)

Okoskaa
Felhasználó
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.25. 12:26

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#16

Hozzászólás Szerző: Okoskaa » 2019.04.08. 21:59

Egy trabant is eljuttat a-ból b-be de azért a Ferrari az igazi. :D De elárulom neked, hogy én is phpbb-én kezdtem, szóval nekem van viszonyítási alapom, neked viszont nincs. :D De ettől függetlenül szerintem is lehúztak :D De van az közösség, ami minden pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) megér. Én nem sajnálom tőlük a legjobbat.
FeelGoodInc írta:
2019.04.08. 21:02
Sőt itt még a támogatás ábra is kamu: https://moduls.downlinkz.com/pixiabase/ ... s-mero.png
Nem tudom milyen kamuról beszélsz. Egyrészt már nem is azt használjuk, másrészt, ez a mérő most is kézzel van állítva, mivel nincs olyan lehetőségünk, hogy realtime kövessük a támogatásokat, amik szerencsére voltak , de sajnos nem fedezték az üzemelési költségeket az évben.
https://www.youtube.com/watch?v=fY-7Ibt ... .be&t=1310

De biztos vagyok benne, hogy modul is létezik. Ha tévedek, semmi perc alatt lehet írni egyet.
FeelGoodInc írta:
2019.04.08. 21:32
De vannak bizonyos fokozatok. Nem mindjárt a bíróságra rohangál az ember. :D De természetesen ezt is ki lehet provokálni az emberből. De ha ez megtörténik, az egy olyan közös ügyecske lesz, melyben minden megkárosított weboldal érintve lesz. Mert elő ásunk minden oldalt amelynek az infói, munkái valaha érintve lett. :) Mert amíg itt csak olvasás és mesedélután megy, addig nálunk a valódi nyomozgatás. :D
Hát hajrá, nyomozgassatok. Ilyenkor csak nézek, hogy atya ég, de sivár az életetek, biztos másról sem szól :D
Meg, mi az hogy nem tettünk eleget? :lol: Másról sem szól ez a kib_szott fórum mostanában, mint a torrentek.info linkelgetéséről :lol:

Mivel van hogy havonta csak egy cikk jön ki így erős túlzás, hogy túlságosan elmerülnénk a nyomozgatásban. De még evvel is verjük az asvát. LOL

Eddig is a torrentek.inforól szólt az oldal, csak senki nem tudott róla. LOL. De fordítok. Mi azt kértük, hogy linket tegyetek ki, vagy töröljétek. :D Nem történt meg egyik sem, így belinkeltem én. Ezzel lényegében az ügy le is zárult. Ha jól tudom az orgos cikk még a linkelgetés előtt kijött, de ebben biztos nem vagyok.

Arra szültétek ezt a valamit, amit szintén nem tudok pontosan hány napra rá ejtettél meg XD Ennyire érdekel. De azt szokták mondani, hogy a negatív reklám is reklám. :D

Halkan súgom meg, hogy a deatlord-os kérdésedre is nálunk találod meg a választ LOL :DDD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Okoskaa 2019.04.08. 22:00-kor.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#17

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:00

Ha akarjátok én magam írom meg a legnépszerübb téveszméket a torrentek.info-ról, aztán olyan cikket rittyentetek belőle amilyet csak akartok. Már alig várom. :D
Már én is alig várom :D

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#18

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:08

Egy trabant is eljuttat a-ból b-be de azért a Ferrari az igazi. :D
Csak kicsit rossz az összehasonlításod, mert a PHPBB pont hogy nem egy Trabant, a mostani legújabb verzió bőven megfelel a fórzumozók igényeinek. Amúgy képzeld, az IPBoardot is használok, ami tényleg jobb a phpBB-nél, szóval van összehasonlítási alapom más fórum rendszerekkel. :)
VBulletint tényleg nem használtam még (mármint felhasználóként igen, de most nem erről van szó), majd kipróbálom, de nem egy nagy szám, nem csak a Torrentek.info-ból kiindulva, sok egyéb helyen is láttam a használatát, nem voltam elragadtatva. Igaz ilyen szempontból a PHPBB üzemeltetők sem szoktak nagyot alkotni. Ahhozképest a TORRENTFAN egy remekmű.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#19

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:16

Okoskaa írta:
2019.04.08. 21:59https://www.youtube.com/watch?v=fY-7Ibt ... .be&t=1310

De biztos vagyok benne, hogy modul is létezik. Ha tévedek, semmi perc alatt lehet írni egyet.


Ilyen animated boxokat én is tudnék leszedni, de nem ez a lényeg, hanem hogy valós adatokból dolgozzon, ahhoz azt tegye, magához a Paypalhoz kéne hozzákötve legyen, onnan kéne kapjon adatot, amire nem tudok megoldást, de igazából nem is akarok, ha valaki támogat, akkor áttállítom kézzel azt joccakát.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#20

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:19

De még evvel is verjük az asvát. LOL
Ha az Asva.infora gondolsz, akkor azt nem nehéz. Régóta inaktívak.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#21

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:21

Halkan súgom meg, hogy a deatlord-os kérdésedre is nálunk találod meg a választ LOL :DDD
Nem az én kérdésem igazából, egy tag kérdezte a Facebookon.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#22

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.08. 22:28

Optimizálás!

Valóban nem a torrentek.info a világ legoptimizáltabb oldala, de a kedves fanoknál még mindig jobb.
Ez a szerver miatt van, tudjuk hogy ez ilyen, a jelenlegi viszonyokat kiszolgálja. Optimalizálás alatt a mobil használhatóságot értettem, nem a sebességet, az oldal tökéletesen kezelhető mobil eszközökkel.

Okoskaa
Felhasználó
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.25. 12:26

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#23

Hozzászólás Szerző: Okoskaa » 2019.04.09. 14:46

A szerver csak egyetlen dolog a sokból ami lassítja a betöldőst. De nyilván nem elhanyagolható tényező. A többit meg inkább legyszerűsíteném, hogy ne legyen félreérthető:

Kép

OFF

De ha már a háttérben fut a laci külön műsora, akkor kéretik legalább a témákat önhatalmúlag nem lezárni, törölgetni. :D Te magad mondtad, hogy nem a zavar dolog és mindenki reagálhat. Hát akkor mi ez a dedo?

Erre célzok:

diablo-torrent-feltoltesi-szabalyzat-va ... tml#p69177

Oké, hogy belém köt és ír mindent ami az eszébe jut, ezt már megszoktam. De akkor legalább had reagáljak rá ha már nekem szánta. Vagy így mégis mi az értelme? :DDDDDDDDD Vagy terápiás célzattal csinálja?

Persze érkezett rá válasz így is: laci86-teveszei-d-t17256.html#p69178

De így tényleg átláthatatlan lesz az oldal ha moderátorok mindenkibe belekötnek, hazudoznak, majd az igazság tisztázásától félve lezárják, törlik a témákat. Ha ilyen dolgok történnek, elég nehéz elhinni, hogy itt ez az első eset. Az ilyen következtetéseket megelőzve kéretik a témát megnyitni, hogy oda írhassam be a válaszom, mert ez így elég gáz.

Szerintem eddig is ment itt a pro és kontra, mindenki leírta a véleményét a másik érveire, így ezután se kéne a jogainkkal visszaélni. Attól nem lesz igazunk, ha nem hagyjuk írni a másikat. Ez redkivül kicsinyes és jellemtelen viselkedés.

A szabad eszmecserének nem szabad gátat szabni. Így tényleg senki nem fog ide írni, ha csak a moderátoroknak tetsző vélemények kerülhetnek napvilágra.

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#24

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.09. 20:29

Tudom, hogy nem csak a szerveren múlik, de a legfőbb oka ez. Amúgy kielégítő teljesen a betöltés még így is.

Laci zárta le azt a topicot én nem is figyeltem, hogy le lett zárva, de az egy elég régi topic és amúgy is az egész átment OFF-ba, így nem nyitom vissza. Ha válaszolni akarsz nyugodtan hozz létre egy ennek megfelelő topicot OFF-topic részlegen és ott folytassátok. Oda pedig mindjárt rakok egy linket.

Okoskaa
Felhasználó
Hozzászólások: 28
Csatlakozott: 2019.03.25. 12:26

Re: Válasz a Torrentek.info lejárartó cikkére

#25

Hozzászólás Szerző: Okoskaa » 2019.04.09. 20:35

Tudom, hogy ő zárta le és azt is hogy miért. :D A fenti bejegyzésem már tartalmazta a témát amit az off topicban nyitottam: laci86-teveszei-d-t17256.html

Ha sikerül folytatásként az elöző témáz csatolni, az számomra is elfogadható megoldás.

Az oldal támogatottságának mértéke: 49%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég