Fórum szabályok
Kéregetés TILOS!Használd a megfelelő topicot!
Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1564
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Trónok Harca

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.05. 18:17

A Kaspersky Lab ismét kiberbűnözőkkel és trójai fertőzéssel riogatja a torrentezőket legújabb felmérésében

Kép

A Kaspersky új kutatásában, amelynek címe : "Game of Threats: Hogyan használják a kiberbűnözők a népszerű TV-műsorokat kártevő programok terjesztésére" cyber bűnözésre és trójaiakkal fertőzött fájlokra hívja fel a figyelmet. A bűnözők a legsikeresebb sorozatok hátán próbálnak bejutni óvatlan felhasználók gépeire, olyan személyek gépeire, akik a Kaspersky állítása szerint illengális csatornákon, mint a torrent, próbálják beszerezni a napi sorozatukat.
A Kaspersky Lab megvizsgálta a fájlokat és úgy állapították meg, hogy a legveszélyeztetebb fájlok, azok amikkel a Trónok Harca című sorozatot lehet letölteni, de a listán szerepel még a The Walking Dead és a Zöld Íjász is. Ezekközül is a leg kelendőbbek az évadnyitó és záró részek. A Kaspersky szerint, tehát főleg ezekre a fájlokra nem árt odafigyelni letöltés közben:
-Ellenzőrizzük a fáljlkiterjesztéseket. (Afilmek formátuma nem a. EXE 😃)
-Használjunk megbízható törvényes forrásokat
(Na persze mi TorrentFanok, az Ncore-t is törvényes forrásnak jelöljük 😃)
-Ne látogassunk titkosítatlan oldalakat, mindig ellenőrizzük, hogy HTTPS protokollal kommunikálunk
-Ne kattintsunk olyan linkekre, amelyek egy egy sorozat epizód korai megjelenését ígérik. Kövessük a sorozatok megjelenését és mozogjunk mindig a realitás talaján. Ne legyünk mohók.
-Használjon mindenki áttfogó védelmi rendszert (Természetesen, itt a Kaspersky haza beszélt 😃)


Nos a lényeg az, hogy minket TorrentFanok-at nem fog megrémíszteni sem Kaspersky sem más vírusírtó ajánlása. Mi legyünk okosak és legyünk tisztában a veszélyekkel, de túlzottan meg sem kell ijedni. A legfontosabb tényleg, hogy a filmek és sorouatok formátuma nem az EXE végű fájlok, hanem az MP4. Ha ügyesek vagytok nem lesz gomd a trójaiakkal, Kaspersky túlpörgés ide vagy oda.

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég