Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1668
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Torrent.orgiáséknál megint a TORRENTFAN a téma.

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.07.06. 21:20

mi-vagyunk-a-tema.jpg
Mi vagyunk a téma
mi-vagyunk-a-tema.jpg (287.66 KiB) Megtekintve 184 alkalommal

Most néztem fel hosszú idő után ismét a Torrentek.org oldalra, ahol úgy látszik egész nyáron uborkaszezon van, mert 90%-ban csak a TorrentFanok a téma. Ismét csak sok ferdítéssel és hazugsággal megspékelve minden irományt, amit kiadtak a kezükből.
Ismét pöcegödörnek nevezi oldalunkat egy olyan oldal, aminek fóruma támogatást nyújt adathalász oldalak felugróablakainak megjelenítésére. De biztos mi vagyunk a pöcegödör :lol:


László86-nak mindenben igaza volt, amit erről az egyénről állított, tényleg beteges elme az, aki ezt az oldalt szerkeszti. Egy pszichopata, aki nem tud leállni :D
Én csak arra tudok gondolni, hogy nagyfokú beteges irigység van benne amiatt, hogy a mi oldalunk nívósabb, szebb és még csak adathalász reklámokat sem dobál fel usereinek.
telekom.jpg
Kamu Telekom adathalász
telekom.jpg (280.23 KiB) Megtekintve 184 alkalommal
telekom2.jpg
Kérjük had lophassuk el a bankkártyád számát
telekom2.jpg (136.3 KiB) Megtekintve 184 alkalommal

Nézzétek csak meg a fenti képeket. Torrentek.info oldalukon ezek a felugróablakok ugornak fel az usereknek az oldal meglátogatásakor. Szerintem a Torrentek.org blogoldalukra még csak azért nem kerültek fel, mert valószínűleg nem nagyon érthetnek a webfejlesztéshez.
Természetesen a képeket elküldtem a Telekomnak is. Van némi Telekomos kapcsolatom, így nagyon hamar belső körökbe is el fognak jutni ezek a képek.

Nem szeretném ismét az időmet azzal tölteni, hogy ezeknek a vádaskodásaira reagáljak, mert lenne sok más dolgom, amire sajnos a 24 óra is alig elég egy nap, de egy két esetben úgy néz ki, hogy muszáj lesz, mert nem lehet minden alaptalan ferdítésük és rágalmazásuk mellett csak úgy csendesen elmenni. Ezért nem most, de majd, ha időm engedi, minden egyes cikkükre reagálni fogok...

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Közösségi média: