Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1634
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

A Torrent Fanok teljesítménye 2020 Januárban

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2020.02.25. 21:52

2020 januárban is elkészült a Torrent Fanok oldal teljesítményének statisztikáival a Google. Ezt mutatjuk be a lenti képen:
2020-Jan-Tfan-Stat.jpg
Torrentfan Statisztika 2020. Január
2020-Jan-Tfan-Stat.jpg (137.31 KiB) Megtekintve 28 alkalommal
3810 webes kattintás és 137ezer megjelenés a keresésekkor!

A legfelkapottabb oldalak az Ncore meghívó, általános torrent meghívó, Bithorló meghívó igényléshez kapcsoló oldalaink.

Legfelkapottabb keresések a Sorozatbarát meghívó szerzés , Sorozatbarát meghívó igénylés kulcsszavakra történt. Ez jól mutatja az egyre nagyobb igényt a Sorozatbarát nevű online filmnéző oldalra való bejutásra. A népszerűségre való tekintettel, ennek is teret engedtünk a torrent meghívós topicok mellett. Mivel oldalunk nem csak torrentfanatikusoknak, de online film fanatikusoknak is szól már.

Annak ellenére, hogy oldalunk 100%-ban támogatja a mobilos használhatóságot, azzal, hogy az oldal teljes funkcionalitása elérhető mobileszközökre, mint az okostelefon és a tablet, illetve a kinézeti elemek is az asztali verzióhoz a legnagyobb mértékben próbálnak igazodni, a legtöbben mégis asztali számítógép használatával igényeltek meghívókat. Az okos telefon használat kevesebb mint a fele az asztalinak, míg tabletet alig használtok, pedig véleményem szerint hasznos eszköz és remekül tehermentesíti az okostelefon használatát, de akár egy nagyképernyős TV-t is pótolhat egy "-es Tablet.

Oldalunk nyelve magyar és magyaroknak szól, ez nem meglepő, hisz mi is azok vagyunk, de akad látogatónk Romániából és Szlovákiából, én valószínűsítem, hogy ők is magyarok. Érdekes lenne egy nemzetközi Torrent Invites siteot is megcsinálni.

Köszönjük, hogy 2020 Januárban is velünk voltatok, illetve már lassan a február is véget ér, így azt is köszönjük, a staról, ahogy időnk engedi, beszámolunk. :)

További jó szórakozást és meghívó keresést kívánunk.

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég