Fórum szabályok
Figyelem! Az oldalon tilos bármilyen nemű kereskedelmi üzletelés! Az ebből adódó kellemetlenségekért, és a szabályzat be nem tartásából eredő károkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséggel, kártérítéssel nem tartoznak!

A fórum szabályainak betartásával rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad. Az oldal szabályait a ti védelmetek érdekében találtuk ki!

Soha ne add ki az oldalon személyes adataidat, ne adj ki pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) olyanra, amit ingyen is megkaphatsz!
katanafull
Felhasználó
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2015.10.08. 07:34

register egy bunkó :D

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: katanafull » 2016.12.09. 18:14

Ezt a registert zárjátok már ki innen. pénzért (Ne üzletelj mert itt tilos) árul meghívót, ráadásul sunyi módon. Először csak kertel, óvatosan fogalmaz, és akkor is odapofátlankodik a kéretlen reklám e-mailjeivel, ha az ember világosan kiírja, hogy pénzes meghívókereskedők kerüljék el!
Erről van bizonyítékom! Gyakorlatilag spam-et küld.
Persze, nem itt ajánlja fel pénzért (Ne üzletelj mert itt tilos), hanem a saját mailcímén keresztül, de mivel én direkt kiírom, hogy a pénzért (Ne üzletelj mert itt tilos) árulók ne írjanak, így kéretlen üzeneteket küld. És engem már kezd zavarni. Nem hagyja az embert nyugodtan cserélgetni. Pedig meg lehet kérdezni, én rendesen szoktam ingyen meghívókat osztogatni csak úgy is. És az ilyenek miatt mennek el innen az efféle emberek. Ráadásul így egyszer meg is lopott egy nem túl sokat érő meghívóval, vagyis én előre elküldtem, mire kiderült, hogy pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) is kéne neki küldeni... nem ért anyagi veszteség, de akkor is elrontotta a barátomnak szánt meglepetést. Erről sajnos bizonyítékom nincs, mert ez már már volt, és akkor még nem gondoltam, hogy ilyenek is vannak itt...
Az oldal szabályainak szigorú értelmezésében véve nem mondható, hogy csaló, hiszen itt nem árul, de egyébként az.

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Laci86
Rendfenntartó
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2011.11.20. 22:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: register egy bunkó :D

#2

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Laci86 » 2016.12.22. 17:38

Légyszi mellékelj 1-2 bizonyítékot.
Üdv.: Laci86

katanafull
Felhasználó
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2015.10.08. 07:34

Re: register egy bunkó :D

#3

Olvasatlan hozzászólás Szerző: katanafull » 2016.12.23. 10:25

Laci86 írta:Légyszi mellékelj 1-2 bizonyítékot.
Elküldve: 2016.08.17. 13:44
Feladó: register
Címzett: katanafull

Az ncore nál csak szarabb oldalak vannak, tehát nyilván csak a szarabb oldalra van meghívód.. mit gondolsz, akinek van ncore ja, annak kell valami fos oldalra meghívó? Minek?? Az ncore on minden fent van full HD be, szóval nem értem, hogy mit akarsz a gagyi oldalaiddal..Senki nem fog cserélni veled, mert akinek van ncore ja, annak nincs szüksége semmi másra, ha filmet akar letölteni, szóval reménytelen eset vagy, fizetni meg nem vagy hajlandó, Jó, a te bajod, akkor további jó kéregetést !
Ha ismerjük egymást, akkor már egy jó ideje kunyerálod a meghívót, de senki nem küld, nem veszed észre magadat?
Ingyen senkitől sem fogsz kapni ncort, az biztos! mások ötezerért árulják, úgy hogy ne lepődjél meg.. Én még nagyon olcsón adom, tekintve, hogy 15 000ft a HD filmek darabja az üzletben.Ha te ezt annyira elítéled, akkor miért kalózkodsz??
Miért nem veszed meg a boltban a filmeket? Tudod mit, te semmivel sem vagy külömb senkinél, csak mérges vagy mert nem áll veled szóba senki, de hát azt ne várd, hogy a leg jobb torrent oldalra meghívjanak, cserébe valami szutyok oldalért...
Sok szerencsét!
Ha meguntad a kuncsorgást, akkor írjál, 3ezer! és kapod a meghívót, vagy tovább kéregetsz még két évet, csak rajtad áll!
register
Felhasználó

Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2015.12.03. 18:31


Read more: ucp.php?i=pm&mode=view&f=0&p=76633#ixzz4TeSJOhMq


Ez egy itteni pm üzenete, amiből konkrétan kiderül, hogy pénzért (Ne üzletelj mert itt tilos) árul.

Laci86
Rendfenntartó
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2011.11.20. 22:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: register egy bunkó :D

#4

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Laci86 » 2016.12.23. 13:29

Jelölve.
Üdv.: Laci86

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

Közösségi média: