Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1323
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Nem tudom mit nem lehet ezen érteni?

#1

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.07.07. 20:17

Nem tudom mit nem lehet ezen érteni?
multi-acc.jpg
multi-acc.jpg (85.31 KiB) Megtekintve 28 alkalommal

A körülbelül nyár elejei bevadulása óta a Torrentek.org megállíthatatlanul ontja a hamis híreket. Épp ma is, ismét több új cikk rólam, rólunk a Torrentek.org-on. Ami ugyan az, mint a Torrentek.info, ugyan az az egy vagy két személy üzemelteti, csak próbálja belemagyarázni, hogy ők bizony két különböző oldal, csak átveszik a híreiket stb. stb. maszlag maszlag maszlag :D
Szóval itt egy újabb cikk „A Multi Accos Jazzdobos” címmel. (Nem akartam belinkelni, de legyen egy kis öröme ma estére, hogy ismét kap egy linket a Torrent Fan oldaláról. :D De nézzétek meg a többi szánalomtenger írását is, nem akarom mindet linkelni, még elbízza magát :D). A tag azt próbálja bemagyarázni olvasóinak, hogy én és Downlinkz ugyan az a személy vagyunk. Ez a tévképzete, mert pszichopata (Magyarosan pszihopata. Igen, így is lehet írni, mert a magyar nyelvben nincs ch és sokan használják így. Többek közt én is. Annak ellenére is, hogy tudom, hogy hivatalosan nem helyes. És természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy írják hivatalosan a klubot, de én jobb szeretem a klubbot, mert úgy ejtjük és nem röviden, más nyelvben is használják így). Na meg azért is a tévképzetén túl, mert magából indul ki. Meg kell csak nézni az oldalukat a Torrentek.info-t. Van vagy 3 robot acc, 4 sysopnak nevezett tag és 5 adminisztrátor. Ebből körülbelül 1-2 nem multiacc, a többi mögött ugyan az az 1-2 személy áll.
Leírom neki még egyszer, talán átmegy, ha nem akkor úgy hal meg. Downlinkz és én ketten hoztuk létre ezt az oldalt, a szerver, amin fut az oldal, a downlinkz.com domain, mind az ő nevén van, én pedig adom neki a kest a költségekre, persze csak annyit, amennyi erre az oldalra esik, tehát hivatalosan én nem vagyok tulaj semmilyen Downlinkzes projektben csak egy admin a Downlinkz ezen a TorrentFan nevű oldalán. Én soha nem állítottam olyat, hogy mivel én nem vagyok tulaj, nekem semmi felelőségem nincs az oldal működésében és úgy amblokk bármiben, ami itt az oldalon történt. Szóval okoska, lehet okoskodni, de felesleges, mert én mindent vállalok a Torrent Fannal kapcsolatban.
Remélem így már világos.
Hogy miért itt válaszolok és nem a komment szekciótokban? – kérdezted. Természetesen nem ettem meszet, még a végén rögzítitek az IP címem vagy más egyéb böngésző adatom, amit nem szeretnék, proxyt pedig most nem keresgélek, csak emiatt. Ennyi az oka.

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég