Fórum szabályok
Ide írhattok olyan infókat, amik egy adott torrent tracker életében történnek, illetve adatokat szolgáltathattok az adott torrentoldal állapotáról, mint userek, szerverállapot, stb

Kéregetni accokat, meghívókat, ebben a topicban TILOS! Törléssel jutalmazzuk!
PosztOllo
Felhasználó
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2016.12.25. 18:32

nCORE - BÚÉK 2017

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: PosztOllo » 2016.12.31. 16:56

Tisztelt seedelő felhasználóink!

Az elmúlt években bebizonyítottátok, hogy összefogva nagy dolgokra vagyunk képesek.
Az oldal ma már növekvő pályán van, többen seedeltek mint fizettek elő prémiumra, és az oldalt is egyre többen látogatjátok. Az nCore ma már erősödik.

Ez az eredmény mindannyiunk közös sikere.

A mögöttünk hagyott 11 év embert próbáló időszak volt. Többször kellet újrakezdeni szinte a semmiből. Az oldal –Nektek köszönhetően- újra és újra talpra tudott állni. A ma sikereiben az előttünk is tisztességesen seedelő felhasználók munkája is benne van.
Ezt soha nem szabad elfelejtenünk.

A vezetőség minden megtesz azért, hogy érdemi támogatást nyújtson a hűséges felhasználóinak. Ezért döntöttünk az aránymentességről, és ezért tettük lehetővé, hogy minél többen regisztrálhassanak az oldalra.

Mivel a rendszeresen seedelő felhasználóink az idén a vártnál is jobban teljesítettek, ezért döntéseket hoztunk. Minden olyan felhasználó aki több mint egy éve regisztrált, nincs letöltésmegvonása valamint nincs meghívója, kapott egy meghívót.

Szeretnénk megbecsülni azokat, akik több éven át dolgoztak, hogy ez az oldal talpra álljon és erősödjön. Az nCore felhasználói továbbra is számíthatnak egy stabil, erősödő oldalra.

Jó letöltéseket kívánva az új évre üdvözlettel:

Staff

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég