Fórum szabályok
Ide minden fontos infót leírhatsz magadról. Így linkelve ezt nem kell újra és újra leírnod!
Mit írjak magamról?
* Regisztrációd célja
* Melyik trackerre szeretnél bejutni
* Melyik trackeren van már ACCOD
* Neted sebessége (Megabitben)
* Milyen az arányod (átlagban)
* Személyes dolgok, érdeklődési körök
* ... és minden mást ami elősegítheti új trackerekre való bejutásod!

Figyelem!
A Magadról topic újonnan nyitott témái 1 nap elteltével automatikusan lezárásra kerülnek! Ez azért van, mert gyakran nem tudjátok betartani, hogy más bemutatkozó tpicjába ne írjatok bele.

Más bemutatkozásához NE írj!!!! Saját ÚJ bemutatkozási topic nyitásához használd EZT A LINKET
Animefan999
Felhasználó
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2020.02.15. 20:53

Magamról

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Animefan999 » 2020.02.15. 21:13

Üdv Mindenkinek!
Szeretek sorozatokat, filmeket nézni szinkronosan és felirattal egyaránt. Főleg a fantasyt, és a vígjátékokat kedvelem, a horror nem az én műfajom (általában a takaró mögül "nézem" a hugommal). Szeretem az animéket, és az utóbbi időben rákattantam a kóreai sorozatokra.
Sokat olvasok (általában többet egyszerre párhuzamosan, van vagy 1000 könyvem pdf-ben), rajzolok (anime karakterektől a rózsákig mindent), szeretek zenét hallgatni.
Az oldalra AvistaZ meghívó reményében regisztráltam, van pár sorozat, amit nagyon szeretnék végre látni, köztük pl. a Noble my love, és úgy tudom, ott fennt van.
Eddig sorozatbaráton néztem sorozatokat, de az - Kerüld a trágárságot - unokatestvéreim elvették a gépem mikor nem voltam itthon, össze-vissza töltöttek le rá mindent, és sajnos a sorozatbarát fiokomból is (amin be voltam jelentkezve), aminek következtében az elveszett. Még mindig vérzik érte a szívem, főleg hogy a kedvenc sorozataim jelentős része csak ott érhető el (sorozatbarát meghívót nem merek kérni, úgy hallottam, ha valakit kitesznek, akkor többet nem lehet újra regisztrálni, bármennyire fáj is). De higgyétek el, tanultam a dologból, azóta mindent 600 jelszóval védek, hogy többet még véletlenül se fordulhasson elő.

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Lezárt

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég