Fórum szabályok
Ide írhattok olyan infókat, amik egy adott torrent tracker életében történnek, illetve adatokat szolgáltathattok az adott torrentoldal állapotáról, mint userek, szerverállapot, stb

Kéregetni accokat, meghívókat, ebben a topicban TILOS! Törléssel jutalmazzuk!
tog92
Tag
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2015.04.28. 17:02

iNSANE - Boldog új évet kívánunk! - peer rekord! 3 nap NOHnR

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: tog92 » 2016.12.31. 02:08

Boldog új évet kívánunk! - peer rekord! 3 nap NOHnR és még tart a Free regisztráció!

https://newinsane.info/signup.php

Hírek
Show/Hide 2016-12-31 00:30:09 - Boldog új évet kívánunk! - peer rekord! 3 nap NOHnR
Drága mindenki!

Egy újabb évet tudhatunk magunk mögött, együtt. Ez nagy szó. Manapság nem egyszerű megmaradni-fennmaradni. Ahogy azonban mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt, ti is kihozzátok magatokból a maximumot.
Minden évnek úgy vágunk neki, hogy erre már nem sokat lehet rátenni és akkor mindig jöttök ti, és odacsaptok neki. 2016-ban is sikerült új magasságokba emelkedni, teljesen más kategóriába emeltétek az oldalt. Sokszor alig tudjuk követni az új kihívásokat, amelyeket elénk állítotok. 2016-ban kétszer kellett költöznünk, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett forgalmat. De tesszük ezt nagyon szívesen, mert látszik, hogy van értelme annak, amit csinálunk.

2017-ben 10 évesek leszünk(!). Szinte hihetetlen, hogy ezt elértük, és ezt csak nektek köszönhetjük. Igazából senki nem gondolt rá, hogy lehetséges, de aztán mindig újabb és újabb meglepetéssel szolgáltatok, időről időre toltátok tovább az oldalt.
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ezekhez a magas számokhoz az is kellett, hogy más oldalak bedobják a törölközőt, és az ottani aktív felhasználók minket (is) erősítsenek. Sajnálatos, hogy egyre több nagy oldaltól kell(ett) megválnunk, viszont örülünk, hogy ilyen sokan gondoltátok úgy, hogy az insane megfelelő hely lehet nektek. Igyekszünk, hogy ez továbbra is így legyen.

2017-ben elérhetővé tesszük a v2-es szervert mindenkinek, ezáltal egy sor gyerekbetegségen túl leszünk, amely a jelenlegi oldalt sújtja és remélhetőleg a ti igényeiteket is jobban kielégíti majd.
Annyit még mindenképpen hozzáfűznénk, hogy mindezt úgy sikerült elérnünk, hogy az insane tulajdonképp csak egy hobbi oldal, pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) nem veszünk ki belőle, reklám is csak annyi lesz, amennyi a fenntartáshoz szükséges. Vagyis mindenki, aki dolgozik az oldalon önszántából teszi, mert jobbá akarja tenni az oldalt.

És akkor próbáljuk meg felsorolni azokat, akiknek elsősorban jár a köszönet és a hála:
Támogatóinknak, akik anyagilag biztosítják, hogy életben maradjunk
A feltöltőknek, akik nélkül nem lenne értelme
A leírásszerkesztőknek, akik formát adnak ennek az egésznek és használhatóvá teszik nekünk a torrent információkat
A rendszergazdáknak, akik éjjel is felkelnek, ha jön az sms vagy email, megoldják ha támadják az oldalt, 10 perc alatt költöztetik az oldalt, és 5 perc alatt rájönnek a hiba okára vagy épp beállítanak egy új elérést fél óra alatt, ha a telekom haldoklik.
A programozóknak, akik folyamatosan javítják, optimálják, fejlesztik az oldalt
A nagy szervereseknek, akik biztosítják saját pénzükből, hogy sok torrent jól seedelt legyen
A moderátoroknak és a staff tagjainak, akik éjjel-nappal ellenőrzik a torrenteket, kéréseket, hozzászólásokat, kiszűrik a csalókat, segítenek e-mailben, fórumban staff üzenetekben, akár pm-ben, mindezt a szabadidejükből
A játékok és a rádió fenntartóinak, akik izgalmas vagy éppen kellemes perceket szereznek és építik a közösséget
Azoknak, akik jelentik a hibákat vagy akár kritikát fogalmaznak meg, vagy ötleteket adnak ezzel is segítve minket, hogy javítsunk a dolgokon
Azoknak, akik jó hírét keltik az oldalnak vagy akár csak ajánlják másoknak is
És persze mindenkinek, aki életben tartja a torrenteket

Ugye hosszú a lista? Pedig nem is teljes. Az a lényeg, hogy lássátok: ezt együtt hozzuk össze, nagyon sokan dolgoznak, hogy ez megvalósulhasson, tulajdonképpen ingyen, csak a közösség érdekét tekintve.

Na de ahogy mondtuk is, megéri, hiszen most is bizonyítottatok: újabb fergeteges peer-rekordot döntöttetek így 30-án, már 822 ezer peer felett jártunk.
Természetesen 3 nap NOHnR ismét!

Nagyon köszönjük nektek, csak így tovább jövőre is!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! Mindenki érje el a maga "peer-rekordjait" mert meg lehet csinálni!
Ezúton kívánunk boldog új évet a többi olyan torrent oldalnak is, akik komolyan gondolják! Maradjatok meg minél tovább, mert nem jó, ha kevesen vagyunk!

Hajrá iNSANE! Hajrá magyar torrentesek!

[ez itt a nagy színes, pezsgős, évszámos, malacos kép helye]

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég