Fórum szabályok
Ide írhattok olyan infókat, amik egy adott torrent tracker életében történnek, illetve adatokat szolgáltathattok az adott torrentoldal állapotáról, mint userek, szerverállapot, stb

Kéregetni accokat, meghívókat, ebben a topicban TILOS! Törléssel jutalmazzuk!
CCK
Tag
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2014.01.01. 23:48

Diablo Torrent : Rendszer változás - Befejezetlen letöltés

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: CCK » 2017.02.21. 23:13

Diablo Torrent

Sziasztok.

Egy kis változtatást eszközöltünk a rendszer működésében.
Eddig ki lehetett játszani a rendszert úgy, hogy a torrentből nem töltöttél le mindent, majd a kliensből törölted és így nem került be a seedkötelezettségedbe.
Akik eddig ezzel a módszerrel próbálták meg kijátszani a rendszert, azokat most meglepetés érhette, mert ezek a torrentek bekerültek a seedkötelezettségükbe.
Mostantól ha egy torrentből letöltöd az adatállomány 10%-át, automatikusan bekerül a seedkötelezettségedbe, és amíg teljesen le nem töltöd, ott is marad egy "Befejezetlen letöltés" szöveg kíséretében.
Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy a torrentek tovább maradjanak seedben, és mindenki le tudja tölteni rendesen, aki szeretné.
Tehát a megoldás mostantól, hogy mindent le kell tölteni az adott torrentből, mert ha nem így teszel, akkor csak foglalni fogja a helyet a seedkötelezettségedben.
Természetesen sample alapján továbbra is el lehet majd dönteni, kell e az adott torrent, vagy nem, hiszen az nincs meg a teljes állomány 10%-a.
Üdv ... CCK ...

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég