Fórum szabályok
Figyelem! Az oldalon tilos bármilyen nemű kereskedelmi üzletelés! Az ebből adódó kellemetlenségekért, és a szabályzat be nem tartásából eredő károkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséggel, kártérítéssel nem tartoznak!

A fórum szabályainak betartásával rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad. Az oldal szabályait a ti védelmetek érdekében találtuk ki!

Soha ne add ki az oldalon személyes adataidat, ne adj ki pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) olyanra, amit ingyen is megkaphatsz!
conis
Tag
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2018.01.19. 17:16

Csalo

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: conis » 2018.12.31. 20:17

Nóra35, ki kunyerált egy Diablo meghívót tőlem, azzal a szöveggel hogy be tud juttatni HDBits-re. Elküldtem a meghívót, húzta az időt és nem adott semmit, közbe hogy vártam valami érdemleges Acc-ra vagy valamire hogy küldjön, helyette ki akart kérni egy meghívót bitHUmen-re is, de jól tettem hogy nem küldtem , nem elég hogy nem kaptam tőle semmit, még warn-ba is részesültem amiatt hogy meghívtam Diablo-ra. Meg vannak az E-mailek. Ha bizonyítás is kell. Elszomorít hogy ilyen gerinctelen emberek erre vetemednek. Tanultam belőle senkinek semmit amíg nem kapok én is valamit. További szép estét.

Az oldal támogatottságának mértéke: 10%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

Közösségi média: