Fórum szabályok
Kéregetés TILOS!Használd a megfelelő topicot!
Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1323
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

A Trónok harca évad premierjét 56 milliószor kalózkodták le

#1

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.04.17. 18:51

A MUSO kalóz monitorozó vállalat által közzétett adatok szerint a Game Of Thrones-t, Magyar címe szerint a Trónok harcát 24 óra alatt 56millió alkalommal "kalózkodták le az internetről"
Game-of-thrones.jpg
Trónok harca
Game-of-thrones.jpg (14.35 KiB) Megtekintve 121 alkalommal
A legtöbben "illegális online stream" formájában fértek hozzá a sorozat évad premierjéhez, miközben a torrent ennek csak 10%-át tette ki, a zárrt torrent oldalak letöltési mutatója még ennél is látványosan kisebb, 0,5%. Ebből is látszik, hogy a kedves jogvédőknek krvára nem ezen oldal üzemeltetőit kellene b....gatni. Persze mindig a kishalakra vadásznak, mert azt tudják, hogy elkaphatják. A nagyhalak dolgába nem szólnak, hisz az a warez maffia kezén van, azzal nem mernek újathúzni.
A legtöbb kalóz indiából származik, őket követi Kína és az USA a dobogón. Magyarország méretéből adódóan természetesen a tizes lsita közelében sincs.
A sorozat eddig is kalózkodási rekordokat döntögetett, de most különösképp, mivel az utolsó évadról beszélünk.
Mint ahogy mindig is, a torrent letöltésekről hamar összelehet szedni a letöltésre vonatkozó adatot, mivel a legtöbb tracker portál ezt számlálja, de az online streamer oldalak forgalmának mérése ennél jóval nehezebb, de így is megállapították (bár tudnánk hogy), hogy a legtöbb megosztás mégiscsak onnan származik, nem a torrentről.
56millió tehát a kalózok letöltése egy nap alatt, csak összehasonlításképpen a HBO hiovatalos legális platformján 17millió 400ezer online nézőt regisztráltak.
A MUSO vezérigazgatója rámutatott, hogy ezeket a számokat a HBO-nak nem szabad figyelmenkívül hagynia és lépéseket kell tennie ezen személyek nagyrészének fizető ügyfelekké való alakítása érdekében. Fontos, hogy megértsék a jogtulajok, hogy a kalózkodás elkötelezett hívei is ugyanolyan rajongók, mint a fizető ügyfelek. Meg kell velük találni a közös pontot és nekik is elfogadható árú csomagokat kínálni, mivel bennük is hatalmas piac lakozik. Nem akarnák ők sem ingyen, ha lenne lehetőség az ő pénztárcájuk szerinti tartalom hozzáférésre is. Ez még mindig több lenne, mint a semmi, mint amennyit most profitálnak belőlük.

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>
tommy06
Felhasználó
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2019.06.27. 15:37

Re: A Trónok harca évad premierjét 56 milliószor kalózkodták le

#2

Hozzászólás Szerző: tommy06 » 2019.06.27. 16:12

Jönnek is a vírusok vele :D

Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1323
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: A Trónok harca évad premierjét 56 milliószor kalózkodták le

#3

Hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.06.27. 23:05

Meg kell nézni előtte, hogy mit szed le az ember. Már a torrent letöltése előtt pontosan látszik, hogy mi a letöltött fájl neve és kiterjesztése.
Nyilvánvaló, hogy egy film letöltés esetén file.exe kiterjesztés van a csomagban modjuk. Akkor már lehet gyanakodni.

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég