Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1410
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

A Torrentek.org szerint a publikus Opera Mini Proxy IP személyes adat

#1

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.09.07. 19:08

Ugyanis egy hazug félkegyelmű, aki mások személyes adatit kirakja a Facebookra az már kicsit túltépi azt a határt amit mi még viccesnek gondolunk.
- Írja ismételt hazugságokkal és csúsztatásokkal teletűzdelt újabb cikkében a Torrentek.org, akinek tulaja vagy tulajai ugyanazon személyek, mint a Torrentek.info bármennyire is próbálják azt a látszatot kelteni, hogy nem.

a-torrentek-org-hazugsagai.jpg
A Torrentek.org legújabb lejáratni próbáló cikke
a-torrentek-org-hazugsagai.jpg (123.71 KiB) Megtekintve 88 alkalommal

Most azzal a hazug csúsztatással álltak elő, hogy mi megosztottuk valakinek a személyes adatát. Erre a hazug csúsztatásra, rágalmazásra reagálnunk kell mert nem engedhetjük meg, hogy jogilag bűncselekménynek minősülő tevékenységgel vádolják meg az oldalt és engem az oldal vezetőjét.
Nemrég egy posztban számoltam be arról, hogy a torrentek.org-tól jött ide valaki trollkodni (Amit persze tagadnak a cikkükben, de több beküldött trollkomment alapján megalapozottan feltételezhető, hogy ők voltak)

Itt olvasható:
a-torrentek-org-adminja-beindult-t17487.html

A trollkodó személy egy Opera Mini Proxyról érkezett, ami egy publikus proxy szerver ezáltal nem minősül személyhez köthető adatnak, így bármikor megosztható, mivel nem azonosít személyt, abból nem derül ki a kiléte. Ugyan ez igaz bármelyik publikus VPN szerver IP címét használó felhasználóra is.

Oldalunk minden egyes kommenthez, regisztrációhoz naplózza az IP címeket, amiket a csalók és pont a hozzájuk hasonló trollok kiszűrésére használunk fel.
Oldalunk felhasználási feltételeit és adatvédelmi irányelveit minden oldalunkra látogató elfogadta a GDPR szabályozásának megfelelően, amiben tájékoztatást kapott arról, hogy ezen IP címek tárolásra kerülnek, illetve oldalunk sütiket használ a felhasználói élmény biztosítására.

Természetesen (Torrentek.org-ék állításával ellentétben) nem lepett meg, hogy a fórumunk bizonyos részeinek vendégek számára való elérhetővé tétele esetén nagyobb számban számolni kell majd a trollokkal, ezért is kötöttük az egészet előzetes moderátori jóváhagyáshoz. Azt pedig, hogy mi ezt lehetővé tettük a felhasználói élményt és a kommentelési kedvet szeretnénk fokozni, annak ellenére is hogy a trollok miatt ez többlet feladattal jár. Bírálni persze lehet, hogy ilyet csak a "LEGSÖTÉTEBBEK" csinálnak, de kéretik had engedtessék meg nekünk, hogy úgy irányítsuk az oldalt, ahogy mi szeretnénk és ahogy a felhasználóknak jó. Köszönjük előre is.

A többi blődségre, ami a cikkükben megtalálható, az idő rövidségére hivatkozva most nem reagálnék ebben a cikkben. Van még benne bőven, maradjunk annyiban.

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Avatar
FeelGoodInc
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1410
Csatlakozott: 2010.09.24. 16:32

Re: A Torrentek.org szerint a publikus Opera Mini Proxy IP személyes adat

#2

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FeelGoodInc » 2019.09.07. 23:06

Na megjött a fikaoldalra Jani a nagy IP szaGértő is. 😂
jani-az-ip-szagerto.png
Jani az IP szaGértő válasza
jani-az-ip-szagerto.png (44.96 KiB) Megtekintve 61 alkalommal

Természetesen vannak eszközök, amivel megállapítható, hogy melyik IP melyik szolgáltatóhoz tartozik. Így került megállapításra, hogy a trollkodó 77.111.247. 69-es IP címe az Opera Mini Proxy szerver címe, azaz nem személyes adat.

opera-mini-proxy-server-ip.png
Opera mini proxy IP
opera-mini-proxy-server-ip.png (111.63 KiB) Megtekintve 61 alkalommal

Kedves János IP szaGértő! Innen üzenjük, hogy menjen vissza péknek 😂

A Torrentek.org legújabb cikke is a lejáratni próbáló hazugságsorozat része. Egy álhírterjesztő szennyoldal. Ennyire tessék komolyan venni.

Az oldal támogatottságának mértéke: 1%


Kérjük támogasd oldalunk >>
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég