Kérdezz bármit, valaki majd csak válaszol! (Itt TILOS KÉREGETNI!)
Fórum szabályok
ITT NE KÉREGESS TORRENT OLDAL MEGHÍVÓT !!!
HA NEM TUDOD ELOLVASNI ÍGY ÉRTELMEZNI A KÉRDÉS ÉS KÉRÉS KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGEKET, AKKOR MIBŐL GONDOLOD, HOGY KÉPES LESZEL BÁRMIT IS CSINÁLNI EGY TORRENT OLDALON?

AKI ITT MEGHÍVÓKAT KÉREGET AZONNAL TÖRÖLVE LESZ AZ OLDALRÓL!

Windows asztal törlése.

HozzászólásSzerző: lucky luke » 2014.11.08. 04:53

Ha több programot nyitunk meg és használunk egyszerre, és hozzá akarunk férni az asztalhoz (a Windows háttérképéhez az ikonokkal) akkor elég macerás minden programot külön minimalizálni. Ez megoldható egy szuszra a WindowsStart+D gomb kombóval. (A WindowsStart gomb többnyire a bal CTRL és a bal ALT között található.) Ez a módszer Windows XP-ben működik, más Windowsban nem tudom.

Windows 7-en a jobb alsó sarokban fixen van egy kis téglalap, ami ugyanezt a célt szolgálja. Ennek a kis gombnak még van egy olyan okos tulajdonsága is, ha fölötte tartjuk az egeret, de nem nyomjuk le, akkor csak egy preview-t ad az asztalunkról. Ehhez be kell enni kapcsolva a "Use Aero Peak to preview the desktop" kapcsolónak a tálca properties/tulajdonságok ablakban.

Ha XP-n megjelenítjük a gyorsindítás eszköztárat (quick launch bar), akkor ott is van asztalra nyitó ikon, ami minimalizálja az összes ablakot egy gombnyomásra.
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.Lucky!
lucky luke


Avatar
Törzstag
Ajánlod lucky luke -t?


 
Hozzászólások: 147
Csatlakozott: 2011.12.17. 14:08

Windows asztal törlése.

Hirdetés
KÉRJÜK TÁMOGASD OLDALUNKAT A MŰKÖDÉSBEN !!!

Sponsor
 

Fórum Statisztika

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Opciók

Vissza: Kérdésed van?