Itt lehet jelenteni, ha egy USER átvágott vagy megpróbált becsapni (Pl nem tartotta be az ígéretét)

* Hamisan megvádolt userek
Olyan témák kerülnek ide, amik be lettek küldve a Csalók és svindlerek témába, de a beküldőnek nem sikerült igazolni állítását, vagy a megvádoltnak sikerült a vádak alól tisztáznia magát!
Fórum szabályok
Figyelem! Az oldalon tilos bármilyen nemű kereskedelmi üzletelés! Az ebből adódó kellemetlenségekért, és a szabályzat be nem tartásából eredő károkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséggel, kártérítéssel nem tartoznak!

A fórum szabályainak betartásával rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad. Az oldal szabályait a ti védelmetek érdekében találtuk ki!

Soha ne add ki az oldalon személyes adataidat, ne adj ki pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) olyanra, amit ingyen is megkaphatsz!

Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Laci86 » 2013.04.28. 17:26

Nem akartam ebből bonyodalmat, de úgy látszik, hogy igen szép számmal van egy pár emberke, akik előszeretettel kötekednek a másikkal, mert jobb dolguk nincs. Újabb multireges júzer került a látóterünkbe, aki a vádaskodásaival már eléggé messzire ment és ebben már a Staff csapat is fel lett hozva.

Nos, akkor sorolom a neveket:
- kantark12
- Xcoralle20
- megrekuttya87
- oddaadomeztazt

Tanuljátok meg! Ha szabályt sértetek, szankcionálva van! A dupla regisztrációval csak Nekünk adtok plusz munkát, de erre is had mondjak valamit: Egy duplaregesnek a regisztráció során több mindent kell csinálni, Nekünk a kirakás csak egy pár kattintás! Ennek tudatában el lehet rajta gondolkozni azon, hogy megéri-e időt és energiát a sorozatos dupla regisztrációra ráfordítani! Szerény véleményem szerint Nagyon nem!!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.: Laci86
Laci86


Avatar
Rendfenntartó
Ajánlod Laci86 -t?


 
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2011.11.20. 23:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Újabb multireges pióca

Hirdetés
KÉRJÜK TÁMOGASD OLDALUNKAT A MŰKÖDÉSBEN !!!

Sponsor
 

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: colossababa » 2013.08.24. 19:17

Hááát, hadd tegyek ehhez valamit hozzá:
Multireges pióca vagyok? Miért? Kellett volna fizetnem? Azt tényleg nem tettem, ezért ezer bocsánat!Laci86 írta:Újabb multireges júzer került a látóterünkbe...


Igen, ez sajnos a kitiltásokkal együtt szokott járni, hogy újra kell regisztrálni! Én értem, hogy mit szeretnél, de sajna az a technika(mert gyakorlatilag mindenkinek változó IP címe van(legkésőbb 24 óra alatt változik meg) azért, hogy nem tudj otthonról ADSL,ről szervert működtetni) illetve az accountok nehéz beszerezhetősége miatt alapból nem megvalósítható! A multiregért a szemrehányást meg elismerem, valóban multireges voltam!


Laci86 írta:...de úgy látszik, hogy igen szép számmal van egy pár emberke, akik előszeretettel kötekednek a másikkal


Csak úgy látszik! De nem úgy van! Közben mennyi accot szereztem be TELJESEN INGYEN, ha azt te tudnád...


Laci86 írta:Tanuljátok meg! Ha szabályt sértetek, szankcionálva van!


Rendben, megtanultam! Én legalábbis! Ennyi elég? Mivel megkaptam, amire szükségem volt, felőlem megtanulhatom ezt is, időmből kitelik! Nem akarok szabályt sérteni, de mivel más út nincs, sajna rákényszerülök!


Laci86 írta:A dupla regisztrációval csak Nekünk adtok plusz munkát, de erre is had mondjak valamit: Egy duplaregesnek a regisztráció során több mindent kell csinálni, Nekünk a kirakás csak egy pár kattintás!


Nekem meg egy siker egy örök acc! Mindenért meg kell dolgozni, semmi sincsen ingyen! 2-3 ezer forintot meg nem szánok accra/meghívóra, ezt meg ti tanuljátok meg! Igen, tudom, nekem meg azt kell megtanulnom, hogyha nincs lóvé(vagy fizetés vagy tucat ezresekből feltupírozott acc), akkor nincs csere sem! Marad a patt helyzet és a csalók magas száma! Én megértelek titeket, hogy semmit sem akartok ingyen adni, ti meg megértitek(vagy nem), hogy nekem meg az adott acc kell és adnék érte csere accot is, ha lenne. Ilyenkor mi van? Gubanc és más semmi. Kölcsön senki sem adna hazugságok nélkül még freeleech idején sem letöltéshez, adni nem tudok semmit(pedig szívesen adnék), mert pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) nem áldozok semmire, kénytelen vagyok hazudni, bármennyire is nem szeretnék. Te meg kénytelen vagy kitiltani engem! Ez az élet rendje! Nem hibáztatlak ezért, tőled ezt várják el! Az adni semmit sem tudók előtt pedig ott van egy zárt kapu, ami mögött a belépés után elérhető dolgok vannak! Mindenesetre még egyszer köszönöm azoknak, akik adtak kölcsön accot nekem és csomó filmet megnézhettem, csomó zenét meghallgathattam! Ez hazugságok nélkül aligha ment volna, bocsájtsd ezt meg nekem azért, jó?

Egyébként innen sikerült ingyen szereznem BH-t, nem egy nagy ördöngösség csillagokat szerezni, már a hatvan-valahányadik meghívót küldtem ki nem is olyan régen! Most is megy a feltöltés 100 megával egy kis 8M/512K-s nettel! Minden héten 2-4 csillag, 1 hónapban legalább 5, több TB-s uppal! Úgyhogy nem is zavarlak téged tovább, köszönöm a többiek nevében is, hogy ilyen remek oldalt működtettek és csomó embernek segítetek a meghívókat megszerezni! Csak nem kellene ez a nagy herce-hurca!

A többiek meg ne legyenek szomorúak 1-2 ingyen kiküldött meghívó vagy csere nélküli ingyen átadott nagyobb oldal accja miatt! Nézze abból a szemszögből, hogy valakinek boldoggá tette a napját és örüljön annak, hogy tudott segíteni másoknak. Én is totál ingyen osztogatok és tudjátok mennyire jó dolog örülni annak, hogy én szeretetből adtam valakinek és az a valaki mennyire hálásan megköszöni és látni a kommentjéből, milyen boldog? Próbáljátok ki! Csak szemléletváltás kell és rögtön más lesz az oldal hangulata is! Ez milyen már, hogy újabb lehetőségeket kerestek(többek között te is Laci86) mások teljes kitiltására, az állítólagos csalóktól való megszabadulásra? Mennyi energiádat élte ez fel? Volt értelme egy általánosan gyakorlatilag mindenkinél jelen lévő technikai lehetőséggel szembeszállni és csalók/bárányok közé berakni embereket? Na ugye, hogy nem!

Egyébként észre sem vettem volna ezt a beírást, ha gugliba nem keresek valamit.

Na szép napot mindenkinek!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

colossababa


Nem megbízható személyként van megjelölve
Ajánlod colossababa -t?


 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.08.24. 18:35

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Laci86 » 2013.08.25. 01:34

Gondolkoztam azon, hogy kigyomlálom a hozzászólásodat, de nem teszem meg, mivel részben elismered azt, hogy hibáztál, ami esetleg TALÁN egy jó pontot megér, de kérdem Én: Miért kellett TOTÁL FELESLEGESEN vádaskodnod úgy, hogy még az egyik Staff tagot is szóba hoztad, amikor elkezdtél össze-vissza vádaskodni? Mennyivel elkerülhetőbb lett volna ez az egész és a felesleges vitázások helyett inkább azt mondani, hogy "Rendben, kiszállok a vitákból, mert nem éri meg"? Maradhattál volna, ha lépten-nyomon nem nyomod rá senkire sem a csaló jelzőt olyan felhasználókra, akik egyszer sem csaltak!

Élő példa:
ricsi94-is-lapok-nelkul-akar-pokerezni-t13725.html#p55489

Piacikofát ki vádolta hamisan? Vagy ezt már ezt is elfelejtetted??? Senki sem kényszerített rá arra, hogy ide többször is beregisztrálj, hiszen ha nem írtál volna össze-vissza mindenféle b*romságokat és nem vádolsz meg senkit sem úgy, hogy nincs rá bizonyítékod, akkor most is az oldal egyik oszlopos tagja lehetnél! Nekem NE tarts olyan dolgokról kiselőadást, ami miatt a hibás Csakis kizárólag Te vagy! Te döntöttél úgy, hogy öntörvényűen figyelmen kívül hagyod az oldal szabályzatát és magánakcióba kezdesz! A hozzászólásodban viszont a multiacc-on kívül másra nem tettél említést, ezért is linkeltem be fentteb lévő topicot! Direkt szóltam Neked nem is egyszer, hogy fogd vissza Magad, mert ezzel nem mész semmire! De Neked ez sem volt elég! Továbbra is vágtad magad alatt a fát és egy idő után ilyenkor az embernek elfogy a türelme! Direkt vártam a szankcióval, hogy hátha hallgatsz az okos szóra... De nem!!! Játszottad továbbra a sértődősdit és beregeltél újra, meg újra! Tőlem azt várják el (a szabályok betartatása mellett), hogy a legjobb tudásom szerint segítsek és fékezzek meg a fórumon belül olyan egyéneket akiknek a netikett ismeretlen fogalom! Ami még az Én feladataim közé tartozik az az, hogy figyeljem, hogy minden a szabály szerint menjen! Ha valaki nem használja szabály szerint, akkor figyelmeztetem! Ha így se működik, akkor fel is út, le is út! Aki itt ismer az oldalon, nagyon jól tudja, hogy ha nem adnak indokot arra, hogy hatásos intézkedésekhez folyamodjak, akkor nincs semmi baj! Ha mindezt nem csináltad volna, akkor hidd el, hogy Téged sem raktunk volna ki! Ha betartod a szabályt és senkivel sem kötekszel, kiállok melletted! De ha kötekszel és sorozatosan szabályt szegsz, ne csodálkozz azon, hogy ha ellválnak útjaink!

Ami még nagyon szúrja a szemem az az, hogy Nekünk teszel arra szemrehányást, hogy 2-3000,-ért adunk csak meghívót, vagy acc-ot... Ezt Te mégis hogy gondoltad? Nem akarok itt az oldalon senkire sem hivatkozni, de régebbi tagoknál nyugodtan rákérdezhetsz, hogy személy szerint Én kértem-e akárcsak egyetlen forintot egy acc-ért vagy meghívóért!!! Tudod sokmindent köszönhetek ennek az oldalonak! Olyan meghívókat, ahova iszonyat nehéz bejutni (pl.: uBit, nCore, TVstore, Ztracker, Majomparádé, stb...), erlismerést, megbecsülést (ezen az oldalon kezdtem a Staff tag pályafutásom több mint egy éve), elégedettséget és még sorolhatnám! Mivel sokmindent köszönhetek ennek az oldalnak, meghálálom azzal, hogy hozzájárulok az oldal renjének fenntartásában és ha van meghívóm, vagy feleslegessé vál acc-om, INGYEN odaadom annak, akinek szüksége van rá! És azt hiszem ezzel mindent elmondtam!

Azzal meg ne foglalkozz, hogy ebbe Én mennyi energiát fektetek abba, hogy csalókat szűrjünk ki, hiszen ha betartottad volna a szabályzatot, akkor Te is maradhattál volna! Indokolatlanul meg nincs senki sem kirakva hiszen amíg bizonyítékot nem mutatnak fel, addig Mi sem teszünk semmit sem! Bizonyítékokat, amit Te barátom nem tudtál felmutatni, csak felelőtlenül, ujjal mutogatva, szavakkal dobálózva vádaskodtál össze-vissza! Olyan szabályt szegtél megint meg, ami a regisztrácónál lévő szabályzatban feketén-fehéren benne van!

Ha egyszer olvasod ezt a hozzászólást, akkor gondolkozz el azon, amiket itt és most leírtam Neked! Hidd el, pár kérdésedre megtalálod benne a választ!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.: Laci86
Laci86


Avatar
Rendfenntartó
Ajánlod Laci86 -t?


 
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2011.11.20. 23:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Chamea » 2013.09.19. 20:20

Szomorú a hozzáállás az egyik(csalók) meg a másik oldalról(tagok, rendfenntartók) is.

Email megadása tilos! PM-ben veheted fel a taggal a kapcsolatot.: "ahova iszonyat nehéz bejutni (pl.: uBit, nCore, TVstore, Ztracker, Majomparádé, stb...)" - Ne haragudj, de ilyen hozzáállással, amit többek között te is képviselsz(az oldalon lévő hozzászólásaid alapján), ne is csodálkozz! Nekem az összes magyar oldalra küzdelem nélkül be sikerült jutnom(direkt még vadásztam is az olyat, ahol ingyen tudok adni, kedvességből => általában a megköszönés nem maradt el, ha még később is => volt olyan, hogy szüksége volt valakinek egy accra(korábbi bithumen) odaadtam neki. 20 accountot adott nekem később. mivel nem használta, csak úgy, ingyen). Ez már sok évvel ezelőtt volt, még úgy 2005 tájékán, volt akkor egy ncore-m is, csak töröltek inaktivitás miatt gyakorlatilag mindenhol, mert otthon nem volt internetem. Volt, aki abban segített, hogy torrent nélkül hogyan lehet boldogulni és alapvető dolgokat, és másvalaki, hogy pl. hogyan lehet külföldi oldalt használni erős nyelvtudás nélkül. Tegyük hozzá legfőképp azt is, hogy akkor csak suliban volt internet, ott is legfeljebb napi 1x 1 órában(volt, amikor akkor sem) és letölteni nem tudtam róla, ráadásul a rendszergazdákkal is küzdöttünk ott elég sokat. Tudod, ezek az oldalak közösségről szólnak.

csalas-bejelentese-t13929.html => ennek az oldalnak csak annyi lesz az eredménye, hogy a csalók száma csak növekedni fog(a legvégén üres lesz az egész oldal), mindenkinek a nyakán fog maradni mindenféle felesleges acc/meghívó és tele lesz bejelentgető spiclikkel(sajnos ezt a korábbi magyar rendszerek belerakták az emberekbe). Én értem ezt, csak ez annyit jelent, hogy "ha kenyérre van szükséged, a kasszánál kell fizetni vagy valami mást kell adnod". Ha a közösségi elvet, mint olyat akarod kivenni a csere mögül és csak úgymond kereskedelmi rendszert csinálsz ebből az egészből, úgy tényleg nehéz valamihez is hozzájutni. Ugyanez omlott össze az iwiw-nél is.

Az előző bekezdés elején található link eredménye az előző tag hozzászólása is, amit én inkább nem fűznék hozzá semmit. Egy szóval: katasztrofális az egész. A tag mellett szól viszont az, hogy tényleg nem ad senki semmit még csak kölcsönbe sem a nélkül, hogy nem egyezne meg a 2 fél valamiben, ami azért eléggé cinkes. A háborúzás, a bosszú előbb utóbb megtalálja az útját. Egyik ismim emlékszik még a Csernobilban történtekre még 86-ról: addig nem látták be a következményét a sugárzó anyagokkal töltött atombombáknak és rakétáknak, ameddig az a sajnálatos szerencsétlenség be nem következett akkor az erőműben, 86-ban(akkor szerelték le az összes ilyen tüzérségi eszközt és írtak alá még az akkori szovjetek is egyezményt). Szóval a probléma gyökere az itt van!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Chamea


Felhasználó
Ajánlod Chamea -t?


 
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2013.04.24. 16:18

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Laci86 » 2013.09.19. 22:26

Chamea írta:Szomorú a hozzáállás az egyik(csalók) meg a másik oldalról(tagok, rendfenntartók) is.

Email megadása tilos! PM-ben veheted fel a taggal a kapcsolatot.: "ahova iszonyat nehéz bejutni (pl.: uBit, nCore, TVstore, Ztracker, Majomparádé, stb...)" - Ne haragudj, de ilyen hozzáállással, amit többek között te is képviselsz(az oldalon lévő hozzászólásaid alapján), ne is csodálkozz! Nekem az összes magyar oldalra küzdelem nélkül be sikerült jutnom(direkt még vadásztam is az olyat, ahol ingyen tudok adni, kedvességből => általában a megköszönés nem maradt el, ha még később is => volt olyan, hogy szüksége volt valakinek egy accra(korábbi bithumen) odaadtam neki. 20 accountot adott nekem később. mivel nem használta, csak úgy, ingyen). Ez már sok évvel ezelőtt volt, még úgy 2005 tájékán, volt akkor egy ncore-m is, csak töröltek inaktivitás miatt gyakorlatilag mindenhol, mert otthon nem volt internetem. Volt, aki abban segített, hogy torrent nélkül hogyan lehet boldogulni és alapvető dolgokat, és másvalaki, hogy pl. hogyan lehet külföldi oldalt használni erős nyelvtudás nélkül. Tegyük hozzá legfőképp azt is, hogy akkor csak suliban volt internet, ott is legfeljebb napi 1x 1 órában(volt, amikor akkor sem) és letölteni nem tudtam róla, ráadásul a rendszergazdákkal is küzdöttünk ott elég sokat. Tudod, ezek az oldalak közösségről szólnak.

csalas-bejelentese-t13929.html => ennek az oldalnak csak annyi lesz az eredménye, hogy a csalók száma csak növekedni fog(a legvégén üres lesz az egész oldal), mindenkinek a nyakán fog maradni mindenféle felesleges acc/meghívó és tele lesz bejelentgető spiclikkel(sajnos ezt a korábbi magyar rendszerek belerakták az emberekbe). Én értem ezt, csak ez annyit jelent, hogy "ha kenyérre van szükséged, a kasszánál kell fizetni vagy valami mást kell adnod". Ha a közösségi elvet, mint olyat akarod kivenni a csere mögül és csak úgymond kereskedelmi rendszert csinálsz ebből az egészből, úgy tényleg nehéz valamihez is hozzájutni. Ugyanez omlott össze az iwiw-nél is.

Az előző bekezdés elején található link eredménye az előző tag hozzászólása is, amit én inkább nem fűznék hozzá semmit. Egy szóval: katasztrofális az egész. A tag mellett szól viszont az, hogy tényleg nem ad senki semmit még csak kölcsönbe sem a nélkül, hogy nem egyezne meg a 2 fél valamiben, ami azért eléggé cinkes. A háborúzás, a bosszú előbb utóbb megtalálja az útját. Egyik ismim emlékszik még a Csernobilban történtekre még 86-ról: addig nem látták be a következményét a sugárzó anyagokkal töltött atombombáknak és rakétáknak, ameddig az a sajnálatos szerencsétlenség be nem következett akkor az erőműben, 86-ban(akkor szerelték le az összes ilyen tüzérségi eszközt és írtak alá még az akkori szovjetek is egyezményt). Szóval a probléma gyökere az itt van!


Én nem tudom, hogy éppen mit kifogásolsz abban, hogy Én hogy végzem a feladatomat, mert ez számomra nem derült ki. Valamilyen szinten közrejátszik a szerencse, hiszen Nekem másfél hónapot kellett várnom egy uBit meghívóra úgy, hogy nem tudtam semmit sem felajánlani és további fél évet arra, hogy nCore-ra bejussak, de valójában nem ezért nyílt ez a topic, hanem azért mert egyeseknek a mindennapjukat az teszi ki, hogy fórumokon minden ok nélkül belekötnek a másikba (akik a szabály szerint használják a fórumot) és ujjal mutogatva -csak úgy- lecsalózza a másikat. És ha kipenderítjük őket az oldalról, visszaregel és kezdi elölről a gyanúsítgatást és felelőtlenül "random" szerűen választja ki azt, hogy kit ír fel a csalók közé és amikor kérdőre vonjuk, hogy mi alapján vádaskodik, akkor hallgatás van! Szerintem Neked is rosszul esne az, hogyha idejönne egy olyan egyén, akivel egyetlen szóváltásod sem volt, gondol egyet és "lecsalóz" Téged! Sokan csak azért akarnak egy oldalon Staff tag lenni, hogy verjék a mellüket, hogy Ők a vezetőséghez tartoznak és visszaélnek is vele! Nekem elsősorban az a fontos, hogy ha valaki segítséget kér, akkor segítsek! Rájöttem arra, hogy fenyegetéssel nem megyek semmire sem, hiszen a kérés hatásosabb! Az, hogy Neked mennyi idő alatt sikerült bejutnod egy adott oldalra, az a Te egyéni magánügyed, inkább örülj annak, hogy Te ennyire szerencsés vagy, hiszen valakinek hónapok múlva sem sikerül nagyobb nívós oldalakra bejutni!

Amit topicot belinkeltél, azért jött létre, mert már megelégeltük azt, hogy a bejelentőből úgy kell "harapó fogóval" kihúzni azt, hogy miért tett bejelentést! Ha Te valakit feljelentesz abból kifolyólag, mert XY ellopott Tőled valamit és ha csak ujjal mutogatsz rá hogy lopott, mindemellett semmilyen konkrétumot nem mondasz, akkor nyilvánvalóan körbe fognak röhögni, pluszba mindezek tetejébe hamis tanúzásért még elő is vehetnek! Nyilvánvaló, hogy Neked is rosszul esne az, ha maholnap Te rólad is nyílna egy topic, amiben csak annyi állna, hogy Jóska-Pistát berántottad egy meghívóval, de semmilyen konkrét bizonyítékot nem mellékel hozzá, Én pedig a következő lendülettel svindlernek jelöllek, holott azért nem mellékelt a bejelentő bizonyítékokat, mert nem csináltál semmit! Majd akkor kifogásold azt, hogy Én hogy végzem a feladatom, ha ez Netán bekövetkezik, de addig Én sem lépek, amíg nincsenek konkrét bizonyítékok a kezünkben, ellenkező esetben a bejelentő kap(hat) svindler jelölést, Te pedig nem leszel csalónak jelölve! Már megelégeltük azt, hogy könyörögni kell és feleslegesen kell tiszteletköröket futni azért, hogy legalább mondja el azt, hogy mi is történt valójában! Amúgy meg egy olyan szabályrendszert kritizálsz, ami Téged is véd, ha ilyen atrocitásba csöppennél bele!

Nem tudom, hogy mi köze van, a torrent oldalaknak az 1986 Áprilisában bekövetkezett Csernobili atomkatasztrófához! A történetről csak annyit, hogy a katasztrófát 2 fiatal mérnök idézte elő, akik utasítást kaptak egy olyan teszt elvégzéséhez, amit éjszakára ütemeztek be, hiszen ekkor az erőműtől ilyenkor lényegesen kevesebb áramot igényeltek. A 2 fiatal mérnök (a reaktorkezelő, valamit a hűtővíz szivattyú kezelője között) megbomlott az alapvető kommunikáció és egyikőjük se tudta, hogy mit csinál a másik! A reaktornak lecsökkent a teljesítménye, erre a szabályzó rudakat a reaktorkezelő (6 kivételével) az összeset kiemelte (kb. 25-30-nak min. lenn kell maradnia!), amit a szivattyúkezelő nem vett észre, mikor leállította a hűtővíz keringető rendszert. Így a láncreakció következtében úgynevezett leolvadás történt és így következett be a katasztrófa. A sugárzás Angliáig terjed. Akik utasítást adtak a tesztre, fejenként jópár év szabadságvesztést kaptak!

És végezetül: Szépen megkérnélek arra, hogy Ne köss bele abba, hogy Én milyen hozzászólásokat írok, mert Én sem tettem megjegyzést arra, hogy mit hova írsz, hiszen ha szabályok szerint fórumozol, nem szólok egy szót sem! De Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy először mindenki a saját portáján rakjon rendet, még mielőtt más portája kinézetét megszólja, hiszen Te is beleOFFoltál Alexforever topicjába, csak jóindulatból nem tettem szóvá, hiszen nem láttam szükségesnek! Nézd! Ha nem tetszik a szabályzat, a rendszer, kívül tágasabb!
Szumma-szummára: Szembe szélben h.u.gy.o.z.n.i nem lehet!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.: Laci86
Laci86


Avatar
Rendfenntartó
Ajánlod Laci86 -t?


 
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2011.11.20. 23:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Chamea » 2013.09.20. 02:07

Akkor részekre szedem:

"Nem tudom, hogy mi köze van, a torrent oldalaknak az 1986 Áprilisában bekövetkezett Csernobili atomkatasztrófához" - Nem a torrent oldalakhoz van köze, hanem a mentalitáshoz. Tudom, hogy mi történt akkor! Azt is tudod, hogy leszerelték az összes nukleáris fegyvert is? Tették ezt azért, mert belátták, hogy mekkora a veszélye a használatuknak!

"Te is beleOFFoltál Alexforever topicjába" - Azért OFF, mert bátorkodtam megjegyezni, hogy az ncore kivételével NINCS olyan MAGYAR oldal, ami a 200 ezer torrentet megközelítené és többek között azért írtam be, hogy esetleg egy oda tévedő csaló ne verje át? Azért OFF, mert szóltam neki, hogy amit keres, az átkozottul nem létezik? Jah, bocsánat!

"Ne köss bele abba, hogy Én milyen hozzászólásokat írok" - Az belekötés, hogy javaslatot teszek, hogy az oldalt hogyan lehetne jobbá tenni és ne kelljen hónapokat/éveket várni egy meghívóra/accountra? Én kérek elnézést, mert segíteni akartam!

"Valamilyen szinten közrejátszik a szerencse, hiszen Nekem másfél hónapot kellett várnom egy uBit meghívóra úgy, hogy nem tudtam semmit sem felajánlani és további fél évet arra, hogy nCore-ra bejussak" - Ez nem szerencse kérdése! Látom, hogy nem értitek. Pont ismerek olyat, aki egy csaló segítségével jutott fel a csúcsra, egy ideig volt what.cd-je is, amíg le nem passzolta. Ő nem bejelenteni ment, hogy csaló, hanem egyszerűen társalogni kezdett vele. Megírta, hogy rendben van, lebuktál egy kamu moobs feltöltéssel(akkor még az az oldal volt), használjuk az oldalakat közösbe. Annyi volt a lényeg, hogy az illető bérelt egy seed szervert(akit át akart verni a felajánló(moobs 50 GB-ért egy bithorló volt)) és ment fel az arány a bithorlóra és esetenként a csaló moobsára is(csak az övé volt a szerver). Annyi volt a lényeg, hogy a csaló elmondta az ismerőseinek, hogy mi van és valaki felajánlotta onnan, hogy használják az ncore-t közösben és ha összejön annyi pont(1000 pont volt a meghívó akkor), hogy meghívója legyen, akkor kiküldheti magának. Ugyanígy felajánlotta a bithumenét is. Az ncore 1 hónap alatt meg volt, a bithumen cirka 3 hónap alatt összejött, most is van mind a kettő neki. Persze mindig akad, aki inaktivitás törlés után ingyen küldjön egy meghívót, de alapvetően nincs szüksége rá.

Nem véletlenül nem akartam az itteni topik válaszolóra reagálni, mert az a mentalitás a legrosszabb. Eddig azt hittem, hogy alapvetően annál nincs gyomorforgatóbb, mint valakit bejelenteni bárhol, de hogy jogalap nélkül(ezért nem megyek bele mélyebben ebbe, a többit már végképp nincs kedvem kommentálni abból(mint pl. csalni kell és társai)).

"Én nem tudom, hogy éppen mit kifogásolsz abban, hogy Én hogy végzem a feladatomat, mert ez számomra nem derült ki." - csak az észrevételemet írtam le, hogy mi az oka a sokáig tartó oldalra való bejutásnak! Azt miért kellene pont NEKEM kifogásolni? Ez nem az én hatásköröm.

"Ha nem tetszik a szabályzat, a rendszer, kívül tágasabb!" - A szabályzat és a mentalitás nem zárja ki egymást.

"Nyilvánvaló, hogy Neked is rosszul esne az, ha maholnap Te rólad is nyílna egy topic, amiben csak annyi állna, hogy Jóska-Pistát berántottad egy meghívóval, de semmilyen konkrét bizonyítékot nem mellékel hozzá, Én pedig a következő lendülettel svindlernek jelöllek, holott azért nem mellékelt a bejelentő bizonyítékokat, mert nem csináltál semmit!" - Volt ilyen, csak nem itt, hanem máshol. Kitiltás lett a vége. Elbeszélgettem az illetővel. Ez egy adás-vételi(ma már nem működő) portálon történt az eset. Higgadtan beszélgettem vele, majd a végére ő is lehiggadt. Odáig jutottunk, hogy 3 ismerősével felvásárolták a használt dolgaim egy részét és ő kérvényezte, hogy állítsanak vissza. Kaptam segítséget is, hogy hogyan ne legyenek bonyodalmaim adás-vételek során tőle és tisztáztunk mindent! A bejelentésről meg fentebb leírtam a véleményemet.

"Amúgy meg egy olyan szabályrendszert kritizálsz, ami Téged is véd, ha ilyen atrocitásba csöppennél bele!" - ezt sem értem egyébként. Látom más oldalakon is, hogy a hatóságoktól meg az oldalak adminjaitól várják a megoldást! Mindenki védje meg magát! Nem mástól kell várni a segítséget! Az egy másik kérdés, hogy amennyiben végképp nem hajlandó az illető együttműködni, akkor tovább megyek és az az illetőnek legkevésbé sem fog tetszeni. A jogosulatlan kitiltást nem veled fogom rendezni, hanem azzal, aki miatt engem jogosulatlanul kitiltottak, kérve tőle a hozzáférésem mielőbbi visszaállítását. Minden ilyen esetben felvilágosítottam a partnert a várható lépéseimről és annak következményeiről, innen nem kellett tovább lépnem egyszer sem.

Egyébként most találtam meg az alábbi topikot:
aki-ad-az-kap-is-t59.html
"Mert ugye te sem adsz semmit senkinek csak a két szép szeméért oda." - miért nem? Hiszen én is ingyen kaptam! Amit ingyen kapok, én is ingyen adom tovább. Lehet, hogy éppen azért kapok valamit, mert ingyen adtam!

Jó, szerintem ezt kitárgyaltuk, a fenti linkhez beírt dolgokhoz főképpen nem kívánok többet hozzátenni! Úgysem fogunk egyetérteni, úgyhogy többet nem fogok ideírni.

További jó fórumozást!

Üdv Chamea
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Chamea


Felhasználó
Ajánlod Chamea -t?


 
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2013.04.24. 16:18

Re: Újabb multireges pióca

HozzászólásSzerző: Laci86 » 2013.09.20. 16:16

Jó, akkor most Én is felvázolom az aggályaimat:

Chamea írta:Ne haragudj, de ilyen hozzáállással, amit többek között te is képviselsz(az oldalon lévő hozzászólásaid alapján), ne is csodálkozz!

Nem tudom, hogy min kellene csodálkoznom, de nálam az verte ki a biztosítékot, hogy Te az Én hozzászólásaimat kritizálod, ami egy kicsit az Én szememben sértő! Gondolj csak bele abba, hogy ha fordított esetben pl. Te lennél rendfenntartó, Én lennék egy sima felhasználó és Én is elkezdeném a hozzászólásodat kritizálni, biztos vagyok benne, hogy Neked is rosszul esne, nemde?

Chamea írta:"Amúgy meg egy olyan szabályrendszert kritizálsz, ami Téged is véd, ha ilyen atrocitásba csöppennél bele!" - ezt sem értem egyébként. Látom más oldalakon is, hogy a hatóságoktól meg az oldalak adminjaitól várják a megoldást! Mindenki védje meg magát!

Akkor is ezt mondanád, ha Téged gyanúsítanának meg ok nélkül? Ha jönne egy jött-ment jómadár, aki még arra is képes, hogy hamis bizonyítékokkal álljon elő, és ezt használja fel ellened? Azt is meg lehetne játszani, hogy valaki Téged alaptalanul megvádol, Én pedig csalónak jelöllek és tisztázd Magad úgy, ahogy tudod! De nem teszem, hiszen akkor ez nagyon igazságtalan lenne! Nézd! Abban -valamilyen szinten- egyet értek Veled, hogy mindenki védje meg Magát, csakhogy: Ha Minket valaki nem értesít abból kifolyólag, hogy Jóska-Pista csaló, akkor nem csak Saját Magát, hanem más fórumozót is kitesz annak (megadja az esélyt), hogy csaló áldozata legyen! Ha valaki csalt, Mi tesszük meg a szükséges lépéseket! Elhiheted, hogy nem viccből írtam a topicba azt, hogy mellékeljen bizonyítékokat a bejelentés mellé, mert nem vagyunk sem gondolat olvasók és a kisujjunkból sem tudjuk kiszopni azt, hogy a bejelentő valójában mire alapozva vádaskodik!

Chamea írta:"Mert ugye te sem adsz semmit senkinek csak a két szép szeméért oda." - miért nem? Hiszen én is ingyen kaptam! Amit ingyen kapok, én is ingyen adom tovább. Lehet, hogy éppen azért kapok valamit, mert ingyen adtam!

Azt, hogy Te mit adsz oda, vagy mit osztogatsz ingyen, nem Én rám tartozik, hiszen ami nem az enyém, Én afelett nem rendelkezhetek! Ha Te ingyen oda adsz ezt-azt, az a Te dolgod! Nekem minden megvan, amire Én pályáztam és akár hiszed, akár nem, ha Nekem van egy felesleges meghívóm, Én ingyen odaadom, hiszen azért van! Ha kérnék is valamit érte cserébe, elhiheted, hogy nem ezen a cserefórumon fogok érte bármit is kérni!

Chamea írta: Azért OFF, mert bátorkodtam megjegyezni, hogy az ncore kivételével NINCS olyan MAGYAR oldal, ami a 200 ezer torrentet megközelítené és többek között azért írtam be, hogy esetleg egy oda tévedő csaló ne verje át? Azért OFF, mert szóltam neki, hogy amit keres, az átkozottul nem létezik? Jah, bocsánat!

Ismételten bátorkodom megjegyezni azt, hogy NEM TETTEM SZÓVÁ a topic OFFolást, mivel nem tartottam, szükségesnek, pont ebből kifolyólag, de ezt az előző hozzászólásomban már ecseteltem Neked! Amúgy felhívnám a figyelmed arra, hogy ez a topic kifejezetten azokat szólítja meg, akik már jó dolgukban nem tudják, hogy mit csináljanak és szabályzatot szegve, valamint rendet borogatva verik a tam-tam-ot és nem azért, hogy mindenféle kiselőadást tartva Itt adjanak a reklamációjuknak hangot, ahogy Te is tetted! Ha legközelebb valahol hozzászólást hagysz, nem árt előtte a topic tetején a rózsaszínű rubrikát elolvasni, hiszen ha fent egy kicsit jobban megnézed, ott van a szabályzat, hogy mi vonatkozik rá! Ez a topic sem az OFF topicban van, de ahogy látom, ez is elkerülte a figyelmedet!

Chamea írta:A szabályzat és a mentalitás nem zárja ki egymást.

Ha nem adsz Nekem, vagy bármelyik Staff tagnak arra okot, hogy szabály szegés miatt figyelmeztetni, vagy lépni kelljen Veled szemben, elhiheted Nekem, hogy addig maradsz az oldal tagja, ameddig csak szeretnéd!

Chamea írta:csak az észrevételemet írtam le, hogy mi az oka a sokáig tartó oldalra való bejutásnak!

Itt kitérnék arra, hogy aki a szabályzatot és a netiketet figyelembe véve fórumozik, nem szólunk bele abba, hogy hogyan fórumozik, vagy éppen mit ad oda cserébe, stb... De ha esetleg áttanulmányoztad volna egy kicsit jobban a hozzászólásaimat, akkor láthatod, hogy Én (amit felkínálok) nem kérek érte cserébe semmit sem! De ahogy egy torrent oldalon van a szabály, hogy "Ne tegyél megjegyzést más feltöltési sebességére és arra, hogy mit tölt fel!" Én azt kérném Tőled, hogy Ne tegyél arra megjegyzést, hogy más hogyan fórumozik! Én sem avatkozok bele abba, hogy milyen hozzászólásokat írsz mindaddig, míg nem adsz okot rá!

Chamea írta:Elbeszélgettem az illetővel. Ez egy adás-vételi(ma már nem működő) portálon történt az eset. Higgadtan beszélgettem vele, majd a végére ő is lehiggadt.

Ha igazán gyomorforgató dolgokat szeretnél látni Barátom, nézd meg a "Csalók És Svindlerek"-en belül a tavalyi bejelentéseket! Nem mindenkinél hat az ésszerű és higgadt kommunikációfelvétel, mert síksötét! Nem 1 se nem 2 felhasználó megfordult az oldalon, akiket kb. 20-szor raktunk ki (Volt ennél több is)! Vagy mondok jobbat: Nézz bele a Svindlerek, vagy a Bárányok névsorába! Igen sok hasonlóságot fogsz látni a nick nevek között! Az ilyen felhasználóknak a napjukat egyéb más sem teszi ki, csak annyi, hogy itt vagy máshol borogatják a rendet, továbbá mindemellé társul az is, hogy egész nap otthoni f*szverés van és anyuci meg apuci ezt még nagylelkűen finanszírozza is!

Én nem mondom azt, hogy nem értek Veled egyet, hiszen néhány pontban igazad van, de nem fogok az önbíráskodásnak helyt adni!! Néha nem árt szétnézni és az alapvető szabályokkal tisztába lenni! De amire megkérnélek az az lenne, hogy Ne tegyél más fórumozás szokásaira, fórumozás stílusára megjegyzést, mert azt hiszem Te sem néznéd jó szemmel, ha Te is egy ilyen hozzászólással találnád szemben Magad, amiben más kritizálja azt, hogy hogyan és miként boncolgatsz olyan ügyeket, amiben Te nem vagy érintett!
Nézd! Akinek nem inge, ne vegye Magára, akinek meg az, öltözködjön!

Ezen gondolkodj el!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.: Laci86
Laci86


Avatar
Rendfenntartó
Ajánlod Laci86 -t?


 
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2011.11.20. 23:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Fórum Statisztika

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Opciók

Vissza: Csalók és svindlerek