Itt lehet jelenteni, ha egy USER átvágott vagy megpróbált becsapni (Pl nem tartotta be az ígéretét)

* Hamisan megvádolt userek
Olyan témák kerülnek ide, amik be lettek küldve a Csalók és svindlerek témába, de a beküldőnek nem sikerült igazolni állítását, vagy a megvádoltnak sikerült a vádak alól tisztáznia magát!
Fórum szabályok
Figyelem! Az oldalon tilos bármilyen nemű kereskedelmi üzletelés! Az ebből adódó kellemetlenségekért, és a szabályzat be nem tartásából eredő károkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséggel, kártérítéssel nem tartoznak!

A fórum szabályainak betartásával rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad. Az oldal szabályait a ti védelmetek érdekében találtuk ki!

Soha ne add ki az oldalon személyes adataidat, ne adj ki pénzt (Oldalunk szabályzata tiltja a meghívó pénzügyi kereskedelmét) olyanra, amit ingyen is megkaphatsz!

Csalás bejelentése

HozzászólásSzerző: Laci86 » 2013.06.29. 01:37

Sziasztok!

Megkérünk mindenkit, hogy ha bármilyen furcsa dolgot tapasztaltok az oldalon, jelentsétek be! Ezt kétféleképpen is megtehetitek: PM-ben és topicban! A csalás bejelentése az egyik legfontosabb! Amikor csalást jelentetek be, mindig figyeljetek oda arra, hogy a bejelentéskor részletesen írjátok le azt, hogy mi történt, a csaló nevét (gyengébbek kedvéért), valamint a rendelkezésetekre álló bizonyítéko(ka)t is mellékeljetek a hozzászólásba! Ez lehet akár kép, vagy szöveges PM, illetve Topic beszélgetés is (topicnál mellékeljétek topic linkjét)! A mai naptól NEM fogadunk el olyan bejelentést, ami csak annyiból áll, hogy "XY egy csaló, mert nem tartotta be az egyezséget!" Ne kelljen már külön tiszteletköröket futni azért, mert mindegyik bejelentésnél úgy kell rákérdezni hogy mi történt és NE kelljen külön könyörögni azért, hogy a bejelentő mellékeljen a bejelentés mellé bizonyítékot! A pontos leírás és a bizonyítékok azért fontosak, hogy minél rövidebb idő alatt ki tudjuk vizsgálni a csalási ügyet és az elkövető kapjon jelölést! Amennyiben ha idő közben a 2 fél megegyezik és közös nevezőre jut, úgy senki sem kap jelölést! Ha kiderül az, hogy valaki Hamisan vádolja meg a másikat és még arra is képes, hogy hamis bizonyítékokkal álljon elő, az illető 2 hét warn-ban részesül, rosszabbik esetben Svindler jelölést kap (ha a bejelentő beismeri azt, hogy tévesen vádolta meg a másik felhasználót, a büntetés kiosztástól esetenként eltekintünk)! Ha valaki nem jelenti be a csalást (akár vele történt, akár nem, vagy csalás gyanúját) és ez a tudomásunkra jut, akkor 2 hét warn lesz a jutalma!

Külön megkérnék Mindenkit, hogy ha bármi gyanúsat észleltek, jelentsétek BÁTRAN! Ne kelljen mindenkit "noszogatni", mert elhallgat fontos dolgokat! Ha nem teszitek meg a bejelentést, úgy kiszolgáltatjátok Magatokat és más fórumtársakat a csaló szándékkal ide regisztrált "jómadaraknak"!

A továbbiakban az itt leírtak alapján járjatok el!!
------------------------
POÉNSZIGET :)
------------------------

Üdv.: Laci86
Laci86


Avatar
Rendfenntartó
Ajánlod Laci86 -t?


 
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2011.11.20. 23:55
Tartózkodási hely: Magyarország

Csalás bejelentése

Hirdetés
KÉRJÜK TÁMOGASD OLDALUNKAT A MŰKÖDÉSBEN !!!

Sponsor
 

Fórum Statisztika

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

Opciók

Vissza: Csalók és svindlerek